БЕНД ВАТРА / -Инстаграм/ватраоффициал
26/10/2021 u 11:59 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Иван Дечак најавио дуете са групом Неон и Божом Врећом

Хрватски бенд Ватра промовисао нови сингл и већ најавио нове регионалне сарадње

"Нова година није се догодила" нови је хит хрватског бенда Ватра који од јуче на њиховом Јутјуб каналу који прегледе броји хиљадама.

- Бенд је закорачио у 22. годину постојања, а ја се исто толико трудим да напишем једну новогодишњу пјесму, али све које сам досад написао сам углавном бацио у смеће. Ово је први пут да сам се одлучио једну да представим публици. Инспирација је заправо била живот који сам живио прошле године, у изолацији, заражен короном, када сам схватио да ако не могу Нову годину или Божић, рођендане или имендане да славим са људима који су ми јако битни и блиски, онда то као да се није ни догодило. Једноставно то је била нека цртица коју сам записао као идеју и онда сам око ње почео да радим причу. Заправо врло брзо се излила цијела пјесма, текст и музика која иако говори о чињеници да уколико око себе намаш мали круг великих људи онда то све пада у воду. Али пјесма и даље буди оптимизам и позива људе колико је год то могуће да застану и подруже се са пријатељима и колегама... Треба славити у сваком дану јер никада не знамо када ће нас поново закључати - казао је Иван Дечак, фронтмен бенда Ватра.

"Нова година није се догодила" док је ви не извртите да се излиже онда стиже нови сингл, обећао је Дечак, али и ексклузивно за наш Радио Д најавио нове сарадње.

- За седам дана снимамо дует са Божом Врећом. Јако ће бити интересантна пјесма, нама се јако свиђа. Божо је супер лик, упознали смо се и дружили. Цијеним његов начин размишљања и пјевања, и њега као особу. Храбар је. Пјесма коју смо написали има у себи мирис севдаха, али како ми то у групи Ватра видимо то је модерна поп-рок пјесма у којој ће Божо бити наш гост - открио је фронтмен Ватре.

Иван Дечак је остварио и прву сарадњу са црногорским умјетницима. Дечак ће овога пута бити гост на новом синглу подгоричког бенда Неон.

- То је феноменална ствар. Дечки су направили и пророчанску и визионарску пјесму, оно up2date, која говори о свему ономе што се тренутно дешава код вас, али заправо на комплетној територији бивше Југославије. Баш је погођена тематски, а отпјевана сјајно. Иако не мислим ту на себе, феноменало смо се спојили. Пјесма је још увијек у продукцији, брзо ће бити завршена. Захвалан сам бенду Неон што су ме се сјетили и поносан на нашу сарадњу - закључио је Иван.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 11:36