Novi spopt benda Eva Braun / -SKRINšOT/JUTJUB
25/10/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Izašao novi spot benda Eva Braun

Pjesma ‘Komadić koji nedostaje‘ predstavlja završni dio zamišljene ljubavne trilogije, koju čine još ‘Ti si sve‘ i ‘Jadransko more‘

Bečejski pop sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pjesmu "Komadić koji nedostaje". U njemu se nakon svojevrsne pauze od nepune decenije pojavljuje pjevač i gitarist grupe, Goran Vasović.

- Pjesma ‘Komadić koji nedostaje‘ predstavlja završni dio zamišljene ljubavne trilogije, koju čine još ‘Ti si sve‘ i ‘Jadransko more‘. Pisana je u isto vrijeme kao i pomenute dvije pjesme, pa smo premijeru ‘Komadića‘ drage volje prepustili Zdenku Kolaru, čije izvođenje možete čuti na njegovom solo albumu ‘Superheroj‘. No, želio sam da snimim i našu verziju. O novom albumu još ne razmišljamo i nastavljamo dalje sa izdavanjem singlova. Kada ih skupimo dovoljno, najverovatnije ćemo ih sve onda objediniti na jednom mestu - izjavio je Goran Vasović povodom izlaska nove pjesme i spota.

Pjesma je snimana u Bečeju i Beogradu uz svesrdnu pomoć sastava Magic Bush, koji su osim instrumenata bili zaduženi i za prateće vokale. Sam video spot je djelo Bečejca, Aleksandra Marića, koji je i ranije bio autor spotova Eve Braun za pjesme "Sve što gubiš sam ja" i "Dan posle".

Spot za pjesmu "Komadić koji nedostaje" dostupan je na službenom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Spotify, Deezer i Bandcamp, u izdanju Midget Unit Recordsa, navodi "RavnoDoDna".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:29