Jelena Boljević / Foto: AS STUDIO TON
29/03/2023 u 18:23 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Jelena Boljević novu pjesmu posvetila suprugu: „Dok nas smrt ne rastavi”

Ovo je jedna lijepa i emotivna pjesma posvećena mom pokojnom suprugu, ali vjerujem da će se i mnogi u toj pjesmi pronaći, kazala je Jelena

Na radost brojnih obožavalaca, harizmatična pjevačica izvrsnog vokala, Jelena Boljević, nakon suprugove smrti i velike medijske pauze, konačno se vratila na muzičku scenu, jača i spremnija nego ikada. Jelena je godinama uživala veliku popularnost među publikom, a kako je ređala hit za hitom, njen uspjeh je postajao sve veći. Veliku zaslugu za to, kako ističe, pripisuje svom pokojnom suprugu, kome je i posvetila numeru "Dok nas smrt ne rastavi" sa kojom se sada vraća na scenu.

- Novu pjesmu je radio Slavko Stefanović Slavkoni. Prve reakcije su da je pjesma sjajna i stvarno su svi oduševljeni. Dobijam dosta pozitivnih komentara i riječi podrške od publike, koje mi zaista u ovom trenutku mnogo znače. Ovo je jedna lijepa i emotivna pjesma posvećena mom pokojnom suprugu, ali vjerujem da će se i mnogi u toj pjesmi pronaći - kazala je Jelena.

Za baladu "Dok nas smrt ne rastavi" Jelena je snimila i video spot na lokaciјama na crnogorskom primorju.

- Spot je radio Aleksandar Mihailović iz Beograda, to je jedna mlada ekipa momaka koji su svoj posao odradili profesionalno. Snimano je na dvije lokacije, u Buljarici i Kotoru, kotorskoj tvrđavi. Glumci su bili djeca Vuk i Sofija Đinović, takođe moj dragi kolega i prijatelj Danilo Đinović, momak i djevojka Anastasija Anđušić i Radisav Todorović i moram pomenuti moju dragu šminkerku Svetlanu Cecu Vasiljević i naravno Slavkonija koji je takođe bio u spotu - istakla je Jelena.

Da li je ova numera samo početak onoga što je pripremila za svoju vjernu publiku u narednom periodu, Jelena otkriva u nastavku:

-Krajem ove godine očekuje vas nova i veselija pjesma. Nju će raditi ista ekipa koja je radila i na ovoj numeri, a mogu reći i da su pripreme za nju već počele - otkrila јe pјevačica.

Nova numera je izdata za AS STUDIO TON u Beogradu, studio Aleksandra Sofronijevića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:25