Jelena Kostov / -JUTJUB/SKRINŠOT
23/08/2023 u 16:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Jelena Kostov i Miloš Radovanović objavili duet „Druga šansa”

Muziku za ovu numeru uradio je Saša Dinić, tekst je napisala Ana Dinić, dok aranžman zajedno sa Sašom potpisuje Aleksandar Sablić

Pjevačica Jelena Kostov napravila je dužu pauzu kada je diskografija u pitanju. Iako se posvetila porodici neko vrijeme, ipak nije zaboravila ni svoju publiku, te ih je sada obradovala novom numerom, i to duetskom. Ona je pjesmu „Druga šansa” snimila sa svojim kolegom Milošem Radovanovićem. Muziku za ovu numeru uradio je Saša Dinić, tekst je napisala Ana Dinić, dok aranžman zajedno sa Sašom potpisuje Aleksandar Sablić.

-Dragi moji, nakon duže pauze odlučila sam da vam poklonim pjesmu koju ćete rado slušati i voljeti. Voljeli ste sve moje duetske pjesme i zato sam sigurna da vas ni ovaj put neću razočarati. Uživajte u Miloševoj i mojoj pjesmi „Druga šansa”- napisala je Jelena u svojoj objavi na Jutjubu, a pozitivni komentari su se samo nizali.

„Bravo Jeco, uvijek izbaciš pjesmu koja bude hit”, „Jedno veliko BRAVO za Jecu”, sve pohvale, „Ovo je nastavak pjesme Ponekad...”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:48