Jure Brkljača / -HIT PRODUKCIJA
23/08/2023 u 19:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Jure Brkljača: Pjesma će vremenom biti sve vrednija

‘Treba znati reći kad je kraj‘ pjesma autorskog dvojca Rus-Bratoš nagrađena u Šibeniku

Ovogodišnje izdanje 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku još jednom je predstavljalo muzičko putovanje na kojem je publika uživala u novim pjesmama o kojima će se tek pričati.

Jure Brkljača, koji je rado viđen gost na ovom festivalu, zajedno sa svojom autorskom ekipom imao je i te kako razloga za slavlje. Kompozicija ‘‘Treba znati reći kad je kraj‘‘ u Brkljačinoj lajv interpretaciji te večeri nikoga nije ostavila ravnodušnim pa tako ni stručni žiri, kao ni tamošnju publiku. Saradnja dvojice izuzetnih, višestruko nagrađivanih autora Miroslava Rusa, koji potpisuje muziku i tekst, i Nikše Bratoša zaslužnim za aranžman i produkciju, pokazala se kao dobitna kombinacija nagrađena za "Najcjelovitije glazbeno djelo".

- ‘‘Treba znati reći kad je kraj‘‘ jaka je pjesma, lijepo urađena kao i otpjevana, jako vjerujem u nju. Izuzetno sam ponosan na saradnju sa Nikšom Bratošem, ali i time da je upravo nju otpjevao Jure Brkljača, sa kojim je uvijek zadovoljstvo raditi. Slobodno mogu reći kako je ovo po meni jedna od mojih najboljih pjesama ikada - ističe Miroslav Rus.

image

Treba znati reći kad je kraj

-JURICA KOLETIć

Utisci sa festivala polako se sliježu, a nagrada koja je stigla u Jurine ruke još jedna je velika potvrda rada i truda u godinama koje su iza njega.

- Čast je izvesti pjesmu dvojice velikih autora, kao i sama činjenica da ponovo stajem na pozornicu na kojoj sam nagrađivan; to me izuzetno raduje, ali mi istovremeno daje dodatni vjetar u leđa za sve ono što nas još čeka - poručuje Jure.

Kako je kazao, ponosan je na ovu pjesmu i saradnju sa Miroslavom Rusom i Nikšom Bratošem, s obzirom na to da su njih dvojica stvorili niz bezvremenskih djela.

- Za ovu pjesmu smatram da će me pratiti kroz cijelu karijeru i da će vremenom sve više vrijediti. Drago mi je da je pjesmu prepoznao i žiri Šibenske šansone, kao i to da mi je pripala nagrada za "Najkompletnije muzičko djelo - zaključuje Jure.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:50