Jedino ljubav pokreće nas / -SKRINšOT/JUTJUB
09/11/2023 u 15:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Kad zubarka zapjeva:Nika Komadina pjesmom poručuje da "Jedino ljubav pokreće nas"

Kad bi svi imali malo više ljubavi u sebi i za druge, svijet bi bio puno ljepše mjesto

Mlada Nika Komadina iz Rijeke objavila je video spot za emotivnu ljubavnu baladu "Jedino ljubav pokreće nas". Ako je suditi po viđenim scenama, mlada umjetnica je za svoj muzički prvijenac prikazala jednu raskošnu bajku.

Fanovi serije "Igra prijestolja" ovim će se spotom vratiti na vizuelno poznata mjesta i evocirati uspomene na poznate likove koji su skoro cijelu deceniju ljubitelje držali prikovane pred malim ekranima.

Zanosna poput kraljice khaleesi Daenerys Targaryen iz globalno popularne serije, mlada i ambiciozna Riječanka u spotu oživljava dvije vrste žena - one koje uz sebe ne trebaju muškarca da bi se osjećale moćno i njihove nježnije i ranjivije suprotnosti.

- Ljubav pokreće svijet i bez nje nema života. Ako ne osjećaš ljubav prema sebi, ne možeš je dijeliti ni s drugima. To ne vrijedi samo za partnere, nego za sve. Kad bi svi imali malo više ljubavi u sebi i za druge, svijet bi bio puno ljepše mjesto. Oduvijek su mi govorili da sam poput princeze i tako sam onda i dobila inspiraciju za snimanje ovog spota - kaže Nika.

Iako pjeva od malih nogu, život je čitavu deceniju vodio na neke druge staze. Šest godina je studirala na Stomatološkom fakultetu u Austriji na kojem je diplomirala u ljeto prošle godine. Potom je upisala master oralne hirurgije i implantologije, nedaleko od Beča, no ljubav prema pjevanju bila je jača od svega, prenose Nezavisne novine.

image

Nika Komadina

-SKRINšOT/JUTJUB

Od utorka do subote Nika će raditi u porodičnoj ordinaciji "Studio Komadina" koja uspješno posluje već 30 godina, a u večernjim satima će zubarske alate zamijeniti mikrofonom.

- Pjevanje je moja strast i želim ljudima dodirnuti duše, imati svoje pjesme i nešto promijeniti. Ostaću posebna, skromna i uživati u svemu. Riječ unikatna u sebi sadrži moje ime, a to nije slučajnost-  kroz smijeh ističe mlada pjevačica koju na Instagramu već prati gotovo 20 hiljada fanova, a njeno vrijeme tek dolazi.

Već krajem decembra izlazi njen drugi video-spot za pjesmu čiji je autor Marko Tomasović, koji je komponovao više od 700 pjesama za najveće hrvatske izvođače. Nakon toga planira i jednu rok pjesmu za italijansko tržište koju je za nju napisao poznati pjevač Rodolfo Vitale s kojim se dogodila ljubav na prvo slušanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 23:22