Kumovi objavili Ženu čarobnu / -CROATIA RECORDS
16/11/2023 u 14:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Kumovi predstavili "Ženu čarobnu"

Oda ženskoj ljepoti

"Žena čarobna" novi je singl grupe Kumovi, čijim će se stihovima na svakom plesnom podijumu odati počast pripadnicama ljepšeg pola koje svojom pojavom šire čaroliju. Novi spot oda je ženskoj ljepoti te će se sigurno naći na popisu želja budućih mladenaca. Autor teksta za pjesmu je Đurđa Habel, dok muziku i aranžman potpisuje Toni Zadro. Za spot je zaslužan Siniša Grabež sa svojom ekipom.

Grupa Kumovi iza sebe ima dugogodišnju tradiciju sviranja kako na svadbenim svečanostima, tako i na javnim događanjima i festivalima širom Hrvatske, ali i u inostranstvu, stoga posve zasluženo nose titulu "kumova dobre zabave". Dosad su se javnosti predstavili sa dva albuma: "Najbolje tek dolazi" i "Isti je grad" u izdanju Croatia Recordsa.

Kumovi autorski surađuju s etabliranim glazbenicima poput Ivana Zaka, Mirka Šenkovskog Geronima, Faye, Denisa Dumančića, a pohvaliti se mogu i nastupima s Dalmatinom, Severinom, Jelenom Rozgom, Ivanom Zakom, Željkom Samardžićem i mnogim drugima.

Autorski hitovi "Isti je grad", "Život si moj", "Da mi život da", "Vina i rakije" imaju više miliona pregleda na Jutjubu i najbolja su potvrda kako su Kumovi sinonim za odličnu zabavu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:36