Kadar iz spota / -JUTJUB/SKRINŠOT
16/08/2023 u 15:04 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Leona predstavlja spot za „Čudo"

Pjevačica je novi singl otpjevala na Splitskom festivalu

Talentovana mlada umjetnica, Leona Gradinski, objavila je spot za pjesmu „Čudo", koju je prvi puta izvela na završnoj večeri Splitskog festivala.

-Bila mi je nevjerovatna prilika i čast nastupati na Splitskom festivalu. Nisam mogla izabrati bolje mjesto za prvi nastup. Splitske Prokurative naš su Wembley ili Carnegie Hall. Osjećala sam se kao u snu. Pjesma nije uobičajena festivalska, ali je zato predivno napisana i baš je za mene-kazala je Leona o svom debitantskom nastupu na splitskom festivalu.

Spot za pjesmu napravila je talentovana ekipa iz studija Lesles, a pjesma „Čudo" nastala je muzičkom saradnjom novog autorskog tandema pod nazivom „Atomike".

-Leonino ‘Čudo‘ je naša prva zajednička pjesma koju potpisujemo pod imenom Atomike. Atomike imaju atomsku energiju koja može donijeti našoj sceni nove talase. Čudesno je da smo se sve tri složile baš u svemu oko ove pjesme. Poštujući Leoninu mladost, talenat i muzičke afinitete, nas dvije mogle smo joj predati samo čudo- navode autorke pjesme Ivana Antolić i Nina Mimica.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:18