MADONA SPOT / - MADONA SPOT
08/10/2021 u 19:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мадона признала водитељу да је хтјела да се убије

Признаје да ће заувијек преиспитивати своју одлуку о одбијању улоге у култном филму.

Краљица попа Мадона открила је због чега се највише каје током своје музичке каријере, те признала водитељу Џимију Фелону да је "хтјела да се убије".

Иако је признала да није жалила због одлуке да одбије улогу у еротској драми „Шоугрлс“, Мадона признаје да ће заувијек преиспитивати своју одлуку о одбијању улоге у култном филму.

 - Одбила сам улогу у филму ‘Д Матрикс.’ Можеш ли то да вјерујеш? Жељела сам да се убијем - признала је пјевачица, али није открила коју је то тачно улогу одбила.

Филм је постао један од најуспјешнијих филмских трилогија у историји, са бруто приходом од 1,3 милијарде долара, а четврти наставак требао би да изађе у децембру ове године.

 - То је један од најбољих филмова икада снимљених. Мали дио мене жали због тог једног тренутка у мом животу-  признала је Мадона.

„Матрикс“ говори о Томасу Андерсону, којег тумачи Кијану Ривс, повученом софтверском стручњаку који води двоструки живот.

Он ноћи проводи за рачунаром гдје под псеудонимом Нео постаје хакер и покушава да открије нешто за што ни сам није сигуран да постоји.

Упознаје мистериозну Тринити, коју тумачи Кери Ен- Мос, а која га одводи још тајанственијем Морфеусу, за којег влада тврди да је терориста.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:18