Махир МУлалић / -GRANDONLINE
25/10/2021 u 18:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Махир Мулалић обjавио дебитантску пjесму "Ђердан"

Музику и текст за нумеру побjедника "Звезда гранда" потписуjе хитмеjкер Бане Опачић, док је за аранжман био задужен Дарко Димитров

Овогодишњи побједник Звезда Гранда Махир Мулалић објавио је свој деби сингл, баладу коjу потписуjе хитмеjкер Бане Опачић

- У мраку и бисери се роде, не, не плашим се jа овог дубоког мора, од тебе ни ланаца ни слободе, увиjек jе мало времена кад нема одговора - стихови су дебитантске пjесме "Ђердан" талентованог пjевача из Грачанице Махира Мулалића.

Музику и текст за нумеру побjедника "Звезда гранда" потписуjе хитмеjкер Бане Опачић, а за аранжман jе био задужен Дарко Димитров.

- "Ђердан" jе пjесма коjа сваком извођачу треба да се деси. Моj први сусрет са Банетом jе почео на наjбољи могући начин, сjедили смо сатима, причали и доживљавали jедан другог. Банетов рад пратим већ годинама и имао сам жељу да сарађуjемо у будућности, али нисам могао ни наслутити да ће то бити управо моjа прва пjесма. Што се тиче Дарка, када сам био код њега у Скопљу, заиста сам уживао у раду с њим. Има доста шарен метод док ради – пун jе иновациjа, непредвидивости… Сjаjан - каже Махир Мулалић.

"Ђердан" jе освоjио симпатиjе публике широм региона већ након првог слушања, а риjечи хвале за његову баладу имала jе и Марија Шерифовић, као његов ментор.

- По реакциjи Мариjе и публике, коjа jе дио пjесме могла чути на друштвеним мрежама, знали смо да што приjе треба да угледа свиjетло дана, и, напокон, ту jе. Драго ми jе што људи осjете емоциjу ове пjесме, сад ми jе срце на мjесту - истакао jе Мулалић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:34