Maja Milinkovic / -ОМОТ
07/11/2023 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Maja Milinković predstavlja novi singl s aktuelnog albuma: "Ti ne slutiš" uz lirik video

Muzička estetika u stihu i noti

Sa aktuelnog albuma "Fadolinka 2.0" sarajevska kantautorka fada i sevdaha Maja Milinković predstavlja singl "Ti ne slutiš".

Kao i protekle singlove s aktuelnog albuma, ovu nježnu baladu krase Majina dva jaka aduta – impresivan vokal i emotivan tekst, a prošlim singlom "Kad dunja zamiriše" Maja se predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu te na Prokurativama zaradila treću nagradu publike.

Autor muzike i tekst je sama Maja, a aranžman s njom potpisuju Džanin Zeković i Adis Hatunić, koji su odsvirali solo te prateću gitaru, dok je Carlos Menezes bio na kontrabasu, a Rifet Čamdžić na prekusijama. Pjesma je snimljena u sarajevskom studiju "Amadeus" kod Marina Meštrovića. Za miks i master zaslužan je Fernando Nunes iz portugalskog studija "Pé de vento". Prateći lyric video djelo je CroRec Video odsjeka.

Pjesma se nalazi na novom albumu "Fadolinka 2.0" kojim Maja besprekorno dočarava svoju muzičku estetiku. Ovaj nosač zvuka nastavlja priču albuma iz 2019. godine naziva "Fadolinka" koji, kako se da i naslutiti, spaja Majine dvije muzičkestrasti – fado i sevdah, odnosno sevdalinke.

Foto: Vanja Lisac

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. maj 2024 06:05