Марко Кутлић снимио спот за нови хит ”Зар свеjедно jе” / -Марко Кутлић снимио спот за нови хит "Зар свеJедно Jе"
14/03/2023 u 11:57 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Marko Kutlić snimio spot za hit „Zar svejedno je”

"Zar svejedno je" još je jedan u nizu uspješnih singlova kojima je Marko ponovno dokazao da je jedan od najboljih mladih vokala u regionu

Marko Kutlić ovoga petka stiže na binu 70. Zagrebačkog festivala s pjesmom "Zar svejedno je", a radi se o singlu koji je na prvo slušanje osvojio radijske etre, njegove obožavaoce, ali i samoga pjevača.

Muziku potpisuju Igor Ivanović i Marko Vojvodić, autorski tim s kojim se Marko jako dobro poznaje.

- Drago mi je da sam se na novoj pjesmi ponovno sastao s Igorom i Markom s kojima sam radio na prvom albumu 'U kapi tvoje ljubavi'. Napisali su odličnu pjesmu, svidjela mi se na prvu i odmah sam se pronašao u njoj. Srećan sam da nakon dugo vremena ponovno surađujemo - istaknuo je Kutlić.

Tekst uz njih potpisuje Borko Morić, a objavljen je i emotivno snažan spot za singl, za koji režiju, montažu i ideju potpisuje takođe Igor Ivanović. Mlada i talentovana Mirna Mihelčić uz Marka ima glavnu ulogu, a radi se o glumici koja je ove godine nominovana za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine.

"Zar svejedno je" još je jedan u nizu uspješnih singlova kojima je Marko ponovno dokazao da je jedan od najboljih mladih vokala u regionu. Prepoznatljiv refren i Markova sjajna interpretacija pjesmi su dali posebnu emociju, a publika će je uskoro moći čuti i na njegovim koncertima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:38