Marko Luis u spotu Ja sam želeo / -SKRINšOT/INSTAGRAM
18/10/2023 u 16:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Marko Louis objavio spot za "Ja sam želeo": Pjesma je bila planirana za drugog izvođača

Novi singl sa šestog studijskog albuma "Beskraj II" objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration.

Kad god se Marko Luis  potrudi oko nečega to dobije primjese svjetske produkcije. Talentovani muzičar objavio je novi spot za pjesmu "Ja sam želeo" koja je novi singl sa šestog studijskog albuma "Beskraj II" objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration.

Muziku i aranžman potpisuje Marko Stojanović Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rene Miškolci.

- Pjesma "Ja sam želeo" je bila poslednja u izboru za album "Beskraj II" jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pjesmama "Ćutaću", "Ružice" koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam da će i "Ja sam želeo" da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom - rekao je Marko Louis.

Reditelja Renea Miškolcija je upoznao na snimanju dokumentarnog filma "Gru tu je" i on je radio spot za pesmu "Dude" za Nečistu krv.

- Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan - izjavio je Marko Louis.

Sa novom singlom Marko najavljuje prije svega koncertu turneju, pjevaće u Domu Omladine Beograda 21. decembra gde je imao nezaboravne trenutke. U međuvremenu Marko će imati nastupe 20. oktobra u Podgorici, 26. oktobra u Čačku, 2. novembra Jazz Festival u Kragujevcu, 10. novembra u Pančevu. Takođe učestvovaće i u koncertnom projektu "Disney 100".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:36