Марко ЛУис / -Егзит тим
06/10/2021 u 13:10 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Миле Кекин, Марко Луис, Рамбо и Лајко на Бачкој тврђави

Погледаjте jе и осjетите чари Бачке тврђаве у емисији Мирна Бачка на Јутјубу

Специjална емисиjа "Мирна Бачка", у оквиру новог проjекта Егзит Фондациjе "Догађаjи на невjероватним дестинациjама", дониjела jе гледаоцима предивне призоре са Бачке тврђаве и њене околине, легенде о овом подручjу, разговоре о традиционалноj кухињи, и одличну музику. Гости емисиjе били су Миле Кекин, Рамбо Амадеус, Лаjко Фелиx и Марко Лоуис. Домаћин на Бачкоj тврђави био jе музичар, перкусиониста, водитељ и глумац Боjан Ивковић.

- Jединствена локациjа, сjаjни умjетници, лjуди и незаборавно искуство. У jедном тренутку сниманjа сам чак и осjетио емоциjу Тврђаве, и кроз шта jе прошла. То jе све утицало на наше извођенjе пjесама. Тврђава у Бачу jе савршено мjесто за фестивал коjи би могао да се деси jедном годишнjе. Омилjени дио сниманjа емисиjе jе била клопа и друженjе са Милетом, Рамбом, Лаjком и циjелом продукциjском екипом. Обавезно погледаjте емисиjу и осjетите чари Бачке тврђаве - поручио је Марко Лоуис.

Фронтмен Хладног Пива је први пут на овом здању.

- Драго ми jе да сам по први пут имао прилику посjетити тврђаву Бач, али и по ко зна коjи пут уживати у досjеткама Рамба Амадеуса. Мало смо свирали, више се дружили, а све се то може погледати у одличноj емисиjи Мирна Бачка - изjавио jе Миле Кекин.

Да је дружење уз добру музику било феноменално потврдио је и сам домаћин.

-Мене и госте Бач jе надахнуо, а музика коjа jе произашла из заjедничког друженjа jе нешто потпуно аутентично, jединствено, оригинално и премиjерно изведено - рекао jе Боjан Ивковић.

Ко није погледао емисију на Међународни дан мира и Дан европске териториjалне сараднjе, може то учинити на ФБ и YТ страницама Фондациjе Егзит и Егзит фестивала, као и на саjту incredibledestinations.events.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:07