Na maskenbalu najbolji Rent a tunel / - NA MASKENBALU NAJBOLJI RENT A TUNEL
18/02/2024 u 10:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Na maskenbalu najbolji Rent a tunel

Naredna fešta pod maskama na 55. Prazniku mimoze biće organizovana u petak, 1. marta u Parku Boka

Veliki maskenbal 55. Praznika mimoze održan je sinoć u sali Instituta „Dr Simo Milošević” gdje je za goste i oko 260 maski priređena odlična zabava. Po mišljenju publike, najbolja grupna maska je Rent a tunel, pojedinačna Boginja mora, dok je žiri prvu nagradu dodijelio Ružama.

Ovogodišnji maskenbal imao je do sada najveći novčani fond, pa je prvonagrađeni u kategoriji grupnih maski – Rent a tunel osvojio 1000 eura.

Na drugom mjestu, po mišljenu publike su Aladin i čarobna lampa kojima je pripala nagrada od 800 eura, dok su na trećem mjestu Balerine sa konca i konopca, a njihova nagrada je 500 eura.

Prvo mjesto u kategoriji pojedinačnih maski, po mišljenju publike, osvojila je Boginja mora, za koju je Direkcija praznika izdvojila 700 eura.

Drugu poziciju i novčanu nagradu od 500 eura dijele maske Hobotnica i FBI night shift, dok je na trećem mjestu maska Sve je to ljubav koja je osvojila 300 eura.

Po odluci žirija, najbolja je bila maska Ruže iz Kotora koja je osvojila 600 eura.

Na drugom mjestu su Mahaluše koje je Direkcija nagradila sa 400 eura, dok trećeplasirani Indijanci koji su nagrađeni sa 200 eura. Najbolji iz ove kategorije dobili su i po paket Plantažinog vina.

Maske je obradovao i bogat fond robnih nagrada koje su dodijeljene za mjesta od četvrtog do osmog, u kategorijama pojedinačnih i grupnih.

Naredna fešta pod maskama na 55. Prazniku mimoze biće organizovana u petak, 1. marta u Parku Boka uz koncert grupe Tap 011 i već najavljeno učešće karnevalista iz države i regiona.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:09