Ivo Jurić / -JUTJUB/SKRINŠOT
24/09/2023 u 05:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) „Neobičan par" je novi singl Iva Jurića

Muziku i tekst potpisuje Ivo Jurić, a aranžman Josip Joco Vukoja

„Neobičan Par" pjesma je posvećena svim "neobičnim" ljudima koji su sebi našli partnera s kojim mogu biti otkačeni, posebni i svoji. Muziku i tekst potpisuje Ivo Jurić, a aranžman Josip Joco Vukoja.

-‘Neobičan Par‘ je pjesma nastala u nekoliko minuta prilikom jedne obične večeri u malom stanu na vrhu grada. Nekada parovi koji su dugo skupa i savršeno funkcionišu imaju svoje trenutke kad su totalne dvije suprotnosti. Ova pjesma opisuje baš jedan od takvih trenutaka na jedan šaljiv način. Obojena rock and roll aranžmanom, pjesma je puna energije i poziva na ples i dobru atmosferu - rekao je Ivo Jurić.

Pjesmu su obogatili Josip Joco Vukoja (gitare), Ivan Zovko (klavijature), Marko Jakovljević (bass gitara), Ivan Sušac (saksofon) i Dario Raos (bubnjevi), a snimljen je i video spot u produkciji MC productions (Mario Beljo).

Ovaj mostarski muzičar svoje novo muzičko putovanje s Croatia Records započeo je pjesmom "Mozak jedne djevojke" kojom je napravio zaokret u karijeri. Ivo je jedan period proveo uz akustičnu gitaru te je baš tom pjesmom uveo promjenu i okupio pravu postavu rock benda. Ubrzo nakon "Mozga jedne djevojke", predstavio je ljubavnu baladu "Blizu", a "Neobičnim Parom" nastavlja svoj uspješan muzički put.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. novembar 2023 04:48