Nervozni postar / -SKRINšOT/JUTJUB
23/11/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Nervozni poštar novi singl posvetio kapitenu BiH: Džeko, majstore

Sve pjesme za novi album uradio je autor grupe Fadil Šabović sa saradnicima iz Tempo produkcije

Nakon posljednjeg albuma, osmog po redu (Nervozni poštar 2017) i sedmogodišnje pauze, stiže nam deveti studijski album Nervoznog poštara koji je sniman u studijima "Tempo Digital" u Bosni i Hercegovini i Švedskoj, saopšteno je iz tabora grupe.

Sve pjesme za novi album uradio je autor grupe Fadil Šabović sa saradnicima iz Tempo produkcije, aranžerima i producentima Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem, kao i članovima njihovog izvrsnog tima.

- Ono što čini prepoznatljivost benda Nervozni poštar i ovoga puta su pjesme koje zadiru u različite segmente svakodnevice, oslikavajući život običnog čovjeka, pa su, kao i do sada, prepune dobre energije, pozitivnog naboja, blagog humora i nadasve dobrih melodija i tekstova – po čemu armija fanova širom regiona i dijaspore poznaje i voli grupu Nervozni poštar", piše u saopštenju.

Predstavljen je i prvi, najavni singl.

- Predstavljamo pjesmu koju smo uradili srcem i dušom, a posvetili je maestaralnom fudbaleru i sportisti Edinu Džeku – kog voli i poštuje kompletan bend. Pjesma je, poput Džekovih majstorija, prepuna naboja i pozitivne energije, pa se nadamo da će i kod slušalaca i fanova Džeka i Nervoznog poštara duž svijeta izazvati pozitivne reakcije i oduševljenje kakvo je i vladalo u studiju Tempo digital dok smo snimali pjesmu - izjavili su članovi Nervoznog poštara povodom pjesme o kapitenu fudbalske reprezentacije BiH.

Za spot za pjesmu "Džeko, majstore" zadužen je tim Tempo produkcije – Shizzo i Choda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 07:18