Емил Фетаховић / -Принтскрин
17/11/2021 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Нова пјесма Емила Фетаховића у етру

Након што је свој таленат показао региону, на разним такмичењима од Сунчаних скала, Златне пахуље до Пинкових звијезда, млади Рожајац Емил Фетаховић представља се домаћој публици соло синглом „Ама баш све" иза којег стоји провјерена екипа аутора

Након што је свој таленат показао региону, на разним такмичењима од Сунчаних скала, Златне пахуље до Пинкових звијезда, млади Рожајац Емил Фетаховић представља се домаћој публици соло синглом "Ама баш све" иза којег стоји провјерена екипа аутора.

- "Ама баш све" је пјсма за коју музику и аранжман потписује Зеле Липовача, док је текст урадио Фарук Буљубашић Фауо. Пјесму прати и веома атрактиван спот који је режирао Пуковник Дабров а у којем се појављују младе глумице Хелена Хебек, Chai, Андриjана Божиновски - открио је музичар.

Свој музички пут трасирао је као учесник дјечијих фестивала, али је тек након четврт финала у Пинковим звездама окупио екипу музичара и почео активниjе да свира и ради. На пинку се представио пјесмом "Ти живиш у облацима мала", a режисери су га препознали и то их је инспирисало да му дају улогу у филму "Тома".

- Прија кад вас пореде са Чолом, ја сам фан и не може да смета. Жао му је било што нисам ја пјевао, него је у снимцима посуђен Чолин глас - рекао је Фетаховић.

Такође запажен наступ имао је и на Беовизиjи заjедно са Срђаном Марjановићем са пjесмом,,Бар да знам". Исте године, током љета избацио је и своjу прву соло пjесму,,Пречица", а потом снимио и дует са фронтменом Дивљих јагода.

- Наjактуелниjи проjекат jе пjесма,,Само се поjавиш" коjу сам снимио у дуету са Зелетом Липовачом, фронтменом и гитаристом Дивљих Jагода, за коjу смо снимили и спот - нагласио је Емил.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:53