/ - FOTO: PRINTSCREEN
23/03/2023 u 16:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) "Parni valjak" objavio novu pjesmu - prvu sa novim pjevačem

Kako se navodi u saopštenju "Croatia Recordsa" muziku i stihove za novi singl potpisuje Husein Hasanefendić Hus, a pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci

Bend "Parni valjak" danas je na svom YouTube kanalu objavio novu pjesmu pod nazivom "Moja glava, moja pravila", a ovo je ujedno i prva pjesma nakon smrti frontmena Akija Rahimovskog koju je stara postava grupe snimila s mladim pjevačem Igorom Drvenkarom.

- Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu- poručili su članovi benda.

Kako se navodi u saopštenju "Croatia Recordsa" muziku i stihove za novi singl potpisuje Husein Hasanefendić Hus, a pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor Drvenkar, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda.

- Zamislite situaciju da se iz publike odjednom nađete na bini, uz najveći bend na ovim prostorima. Svako jutro se štipam kako bih se uvjerio da ovo nije neki san i svjestan sam odgovornosti koju ova ulogu nosi - kazao je Drvenkar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:59