/ - FOTO: PRINTSCREEN
02/05/2023 u 06:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pedro Paskal u pregovorima o ulozi u nastavku filma "Gladijator"

Premijera novog „Gladijatora“ očekuje se 2024. godine

Zvijezda serije "The Last Of Us" Pedro Paskal u završnim pregovorima je o ulozi u nastavku filma "Gladijator" Ridlija Skota, saznaje Deadline. Paskal će se tako pridružiti impresivnoj glumačkoj ekipi koju čine Pol Meskal, Beri Kegan, Denzel Vašington, Džozef Kvin i Koni Nilsen.

Drugi dio Gladijatora prati Lucijusa (Pol Meskal), sina Lusile (Koni Nilsen), odnosno nećaka rimskog cara Komoda, kog je u prvom dijelu glumio Hoakin Finiks. Lucijusu i Lusili je u originalnom filmu život spasio glavni junak – gladijator Maksim, kog je igrao Rasel Krou.

O nastavku je javnosti zasad poznato vrlo malo detalja. Irski glumac Beri Kegan, koji je prošle godine briljirao u filmu Martina Mekdone „Duhovi ostrva“ čime je zaradio nominaciju za Oskara, trebalo bi da glumi rimskog cara Getu.

Zasad nije poznato koja je uloga namijenjena Pedru Paskalu, kao ni dvostrukom oskarovcu Denzelu Vašingtonu, niti mladom britanskom glumcu Džozefu Kvinu čija je popularnost naglo skočila nakon što je u četvrtoj sezoni serije „Stranger Things“ igrao neodoljivog metalca Edija Munsona.

Režiju ponovo potpisuje holivudski veteran Ridli Skot koji nam ovog novembra donosi još jedan istorijski spektakl – „Napoleon“ sa Hoakinom Finiksom u glavnoj ulozi.

Premijera novog „Gladijatora“ očekuje se 2024. godine.

Deadline podsjeća da je originalni „Gladijator“ bio jedan od najvećih filmskih hitova 2000. godine, zaradivši više od 460 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom svijeta.

„Gladijator“ je u filmske zvijezde lansirao svog protagonistu Rasela Kroua, a bio je nominovan za čak 12 Oskara. Trijumfovao je u pet kategorija, uključujući i najbolji film.

Rasel Krou nedavno je otrkio da nije uključen u snimanje nastavka „Gladijatora“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:34