Петар Грашо и Хана Хуљић / - CROPIX
05/10/2021 u 18:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Петар Грашо и Хана Хуљић више не крију љубав

Недавно су фотографисани током поподневне шетње и чини се да више не криjу своjу заљубљеност, иако се званично не оглашавају по том питању

Дугогодишње приjатељство и симпатиjе претвориле су се у праву љубав коjа више ниjе таjна. Петар Грашо љуби кћерку доброг приjатеља и сарадника Тончиjа Хуљића, Хану. Недавно су фотографисани током поподневне шетње и чини се да више не криjу своjу заљубљеност, иако се званично не оглашавају по том питању.

- Никада нисам користио jавност као платформу за презентациjу свог приватног живота, како у тешким, тако и у лиjепим тренуцима. И томе ћу остати вjеран - казао jе Јутарњем листу Петар Грашо коjи ниjе хтио коментарисати своjу везу с Ханом Хуљић, желећи да његов приватан живот и даље остане приватан.

Хана и Петар знаjу се годинама, њихови родитељи су кућни приjатељи, а да међу њима постоjи нешто више од приjатељства схватили су овог љета, пар мjесеци након што су обоjе прекинули дугогодишње љубавне везе, Грашо с пjевачицом Даниjелом Мартиновић с коjом jе био 24 године, а Хана с пиjанистом Томиславом Шошићем с коjим jе била од 2011. године.

Извор: Јутрањи лист

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:58