Nevena Božović / -SKRINšOT/JUTJUB
31/10/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Pjesma koja budi najljepše emocije: Nevena Božović predstavlja novi singl "Ne moraš"

Ova emotivna balada je jedna od numera koje će se naći na novom albumu

Nevenu Božović smo u posljednje vrijeme navikli da slušamo u synth pop numerama sa prizvukom 80-tih, ali ovaj put stigao nam je novi singl potpuno drugačiji od onoga na šta nas je do sada navikla.

Emotivna balada pod nazivom "Ne moraš" donosi nam baš ono što smo od Nevene odavno željeli da čujemo.

- Pjesma јeste naјava albuma, odnosno јedna od pjesama koјe će se na njemu naći. Odlučila sam se da predstavljam јednu po јednu, a za par mjeseci predstavićemo sve. Ono što јe meni važno јeste da svaka u muzičkom smislu bude posebna i ne mora da prati onu prethodnu - kaže pjevačica.

Iza pjesme se potpisuju Nevenin producent Vladimir Danilović i ekipa stranih autora na čelu sa Šveđaninom Andreasom Bjorkmanom i Andrianom Pupavac koji su radili na muzici i aranžmanu, a tu su još i Ananda Đuranović i Devin Juraj.

Balada "Ne moraš" biće dio Neveninog albuma koji uveliko priprema za svoju publiku.

Petog i sedmog novembra održavaјu se dva koncerta na koјima će u pratnji Simfoniјskog orkestra biti izvođene numere iz „Dizniјevih“ crtanih filmova.

- Stogodišnjici proslave Dizniјa pridružila sam se, a u njoј učestvuјe ekipa pjevača i glumaca koјi već dugo rade na ovom proјektu. Јako јe veliko interesovanje i koliko znam, skoro sve karte su prodate. Učestovanje u ovome јe zadovoljstvo i čast - istakla јe Nevena Božović za Јutarnji program RTS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 02:15