/ - фото: ПРИНТСКРИН
26/09/2021 u 16:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Поjавио се снимак: Дjевоjка у канцелариjи на Станивуковићу учи да jаше коња

Станивуковић jе иначе познат као велики љубитељ коња и jахања па се може претпоставити да jе његову колегицу детаљниjе занимало како се jаше та племенита животиња

На интернету се поjавио снимак на коjем се види како дjевоjка у канцелариjи сjеди на леђима Драшка Станивуковића, док jе градоначелник Бањалуке учи како се jаше коњ, јавља Кликс.ба.

Станивуковић jе иначе познат као велики љубитељ коња и jахања па се може претпоставити да jе његову колегицу детаљниjе занимало како се jаше та племенита животиња.

Како пише на блогу Слободана Васковића, ради се о Олги Бабић, запосленици Градске управе, за коjу се наводи да jе његова десна рука.

"Исправиш леђа и узмеш моjе крагне, као да су од коња узде..." каже Станивуковић, док дjевоjка, сjедећи му на леђима узвикуjе "Оjха".

Потом jоj даjе упуте како да управља коњем, коjом ногом гдjе и како треба да га удари, симулираjући jахање. Након тога дjевоjка пада у градоначелников загрљаj.

"Какав си ти коњина...", каже дjевоjка, док се обоjе, смиjу.

Видео се поjављуjе у jеку афере "Кисеоник" коjу jе пласирао Станивуковић, а у коjоj указуjе да jе фирма ТГТ Техно Гас без дозволе годинама испоручивала кисеоник УКЦ-у РС-а. Иначе тврди да jе фирма блиска СНСД-у.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 20:00