Сергеј Ћетковић / - NN MEDIA NEMANJA
28/05/2021 u 18:46 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ПРЕМИЈЕРА: Сергеј Ћетковић – Повратак на сцену са "Кофером" пуним изненађења

Дуго сам чекао овај тренутак и јако се радујем премијери нове пјесме са којом настављам тамо гдје сам стао, поручио је он

Након скоро годину дана од сингла „Вратиле се птице“ Сергеј Ћетковић се враћа на музичку сцену са кофером пуним изненађења за публику, спреман да настави тамо гдје је стао у обиљежавању великог јубилеја - 20 година каријере.

Година за нама је у сваком смислу била тешка, музика је на моменте утихнула, али је један од најпопуларнијих кантаутора у региону протекле мјесеце искористио за рад на новом, седмом по реду, студијском албуму који публика може очекивати на јесен. 

Управо премијера пјесме „Кофер“, по којој је и назван албум, отвара ново поглавље у Сергејевој каријери и представља другачији израз овог умјетника који публици доноси можда најзрелију и најаутентичнију музичку причу до сада, уз нови звук и пјесме које се разликују и које ће, сигурно, изненадити слушаоце. 

- Дуго сам чекао овај тренутак и јако се радујем премијери нове пјесме са којом настављам тамо гдје сам стао прошле године која је, нажалост, пореметила све планове. Ипак, музика нема рок трајања и за квалитетне пјесме је увијек прави моменат, тако да се надам да ће „Кофер“ на један начин означити и повратак нормалном животу, концертима и сусретима са публиком која ми много недостаје. Нови албум је завршен и могу рећи да сам поносан на све што сам са својим тимом урадио, али идемо корак по корак. За сада, позивам све људе да заједно са мном, уз нову пјесму, крену на лијепо путовање са кофером пуним добре енергије и позитивних емоција. Обећавам да ће се јако добро провести и уживати у свему што сам припремио - каже Ћетковић. 

Текст и музику за пјесму „Кофер“ радио је Сергеј, док је за аранжман био задужен Махир Сарихоџић (Лонг плаy студио, Сарајево), иначе продуцент Дина Мерлина. Спот у продукцији НН Медиа снимљен је на веома специфичан начин, у несвакидашњем амбијенту и доноси узбудљиву и емотивну филмску љубавну причу. Редитељ је Немања Новаковић, а директор фотографије Лазар Богдановић. 

У сусрет новом албуму и концертима на којима ће са публиком надокнадити све пропуштено, Ћетковић са кофером пуним одличних нових пјесама креће на музичко путовање на коме ће обиљежити двије деценије каријере и поново освојити регион.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:51