Prvi crnogorski bal / -PLAKAT
18/10/2023 u 17:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Prvi Crnogorski bal u Podgorici: Spoj evropske kulture i crnogorske tradicije

Dress Code je formalan - za gospodu tamna odijela, a dame će imati priliku da zablistaju u svečanim balskim haljinama

Prvi Crnogorski bal održaće se 24. novembra u Podgorici, na Imanju Knjaz, a već sada vlada veliko interesovanje za učešće na ovom događaju koji će na najljepši način simbolično spojiti evropsku kulturu i crnogorsku tradiciju.

Organizator je, inspirisan Bečkim balom, koji ima tradiciju dugu 150 godina, kao i sličnim blovima iz evropskih prijestonica, odlučio da u Crnoj Gori organizujemo događaj koji će nas vratiti u neko prošlo vrijeme.

Dress Code je formalan - za gospodu tamna odijela, a dame će imati priliku da zablistaju u svečanim balskim haljinama.

Prvi crnogorski bal je događaj koji će biti još jedan korak ka uvrštvanju Podgorice na listu modernih evropskih prijestonica.

S ambicijom da postane tradicionalan, Crnogorski bal će na nov način omogućiti i promociju plesa kao dijela kulture i druženja. Svi posjetioci Bala će imati priliku da i sami učestvuju u plesovima koji su sinonim formalnih balova poput valcera, fokstrota.

Crnogorski bal će, po uzoru na evropske balove, nekada, ali i danas, imati formalni protokol što će biti poseban doživljaj za sve učesnike.

Prvi ovakav bal u Crnoj Gori će biti prilika i da vidimo kako se neke od naših javnih ličnosti snalaze na plesnom podijumu.

Najuspješniji te večeri biće posebno nagrađeni, a nakon protokolarnog programa u formalnim plesovima slijedi zabava.

Za one koji nisu sigurni u svoje plesne korake, organizator Crnogorskog bala, Plesni klub Džet set će organizovati ubrzani kurs valcera za tu priliku.

Prvi Crnogorski bal je humanitarnog karaktera, a dio sredstava od prodaje ulaznica doniraće se Dječijoj bolnici u Podgorici, klinici za onkologiju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jun 2024 23:12