Adi Šoše / -SKRINšOT/INSTAGRAM
05/09/2023 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Prvijenac sa osam pjesama Adija Šoše na Jutjubu

Uz pripremu albuma već stigle, nagrade, pohvale i trendinzi

Nakon uspjeha sa singlovima, nagrada na festivalima mladi pjevač iz Mostara Adi Šoše objavio je na svom Jutjub kanalu cijeli album naslovljen "Nije lako biti ja" po numeri koja je objavljena 2021.

Label & Copyright albuma radio je AL Music, a na njemu se nalazi osam pjesama.

Pored naslovne numere tu su još sedam trominutnih užitaka: Pusto ostrvo, Suvenir,  Šteta, zar ne, Od jeseni do proljeća, Najljepši cvijet, Put do tebe, Ne dam te.

- Što se ove godine tiče, slobodno mogu reći da je ovo najuspješnija godina moje karijere. Krenula je sa velikim koncertom u Mostaru gdje je bilo preko 7.000 ljudi, imali smo poslije toga jako veliki broj uspješnih koncerata širom Balkana. Izbacili smo tri pjesme koje su sjajno prošle kod publike, osvojio sam drugo mjesto na festivalu Beogradsko proleće, učestvovao sam i na festivalu Malodije Jadrana, gdje sam premijerno otpjevao četvrtu pjesmu za ovu godinu – "Najljepši cvijet" koju smatram za naljepšu pjesmu moje karijere i sa kojom smo kompletirali moj prvi album - kazao je tada Adi Šoše.

Mladi pjevač Adi Šoše iz Mostara, riješio je da krene u solo vode nakon kratkog angažmana u grupi Miligram, u kojem je snimio pjesmu “Karotida”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 14:33