Зорица Ерић
08/01/2022 u 18:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Првјенац Зорице Ерић: Искрено, лиjепо и снажно

"Предиван вокал, пjесма, прелиjепа жена, емоциjа, стаjлинг", "Искрено, лиjепо и снажно", само је неки од коментара за овај сингл

Када jе Зорица Ерић наjавила да ради на првjенцу за "Гранд продукциjу" и да чврсто вjеруjе да чини праву ствар, нико ниjе могао ни да наслути да ће одмах на прву да купи публику.

То jе учинила са баладом коjа носи назив "Реци ми" са коjом jе одмах изазвала лавину емоциjа и низ позитивних коментара. "Остатак естраде и остале такозване пjевачице после овога могу да спакуjу микрофоне. Предиван вокал, пjесма, прелиjепа жена, емоциjа, стаjлинг", "Искрено, лиjепо и снажно. Сви знамо да jе ово тек почетак и да ћеш далеко догурати", "Каква емоциjа, браво", неки су од коментара на Зоричин сингл за коjи jе музику и текст написао Милан Петковић, док jе аранжман и продукциjу радио Мирко Гаврић.

Да би употпунила емотивне стихове пjевачица jе снимила црно-биjели спот, што jе такође одушевило њене многоброjне фанове. Вjеруjемо да ће и вас дотаћи емоциjа коjу нам jе Зорица дониjела у балади "Реци ми".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 02:37