Ријалда Карахасановић / Принтскрин
30/11/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ријалда Карахасановић: У „Паљби" су моjих пар мjесеци уназад

Пjевачица Риjалда Карахасановић недавно jе обрадовала публику новом пjесмом "Паљба", коjа jе сjаjно прихваћена код публике. Иако jе, како истиче, промиjенила првобитан текст пjесме, нова верзиjа jе изазвала позитивне реакциjе.

- Од мог изласка из риjалитиjа ушла сам у студио и радили пjесму, али у задњем моменту смо измиjенили текст jер дешавале су се друге околности и тиме мало убрзали сам излазак пjесме. Сама сам контактирала Немању jер за идеjу коjу сам имала за нови сингл он jе био прави избор. Контактирала сам га и врло брзо смо се договорили, укапирао jе шта желим и какав бих звук вољела да буде, тако да мање више задовољна сам. Имали смо неке мале проблеме по изласку сингла, али ако нема потешкоћа не може на краjу ни да се ужива у финалном производу-казала jе Риjалда.

Пjевачица истиче да свака жена може да се пронађе у стиховима ове пjесме.

-Утисци су супер, некима се свиђа, некима не, али и они коjима се не допада они су међу првима то испратили и то jе негдjе поента да изазовеш реакциjу. Кад радим битно ми jе да буде квалитетни и прави људи са коjима се разумиjем и да то кад се упакуjе буде прави производ. Свака жена може да се пронађе у пjесми, конкретно jа сам пjевала о неком мом случаjу, али кад прођеш кроз циjели текст, мушкарци лажу, петљаjу, мисле да су много паметниjи и бољи од нас, али на краjу све дође на своjе. Међутим, тада касно буде за њих. Мање више то jе и порука пjесме - открила jе она.

У свему што ради jе, како каже, искрена, па публика увиjек то и препозна.

-Битно jе да кад пjеваш да ти људи вjеруjу и да кроз сваку риjеч можеш да пренесеш емоциjу и осjетиш да би и публика то могла да осjети. До сада у свакоj своjоj пjесми могу да се пронађем и увиjек постоjи неки дио коjи jе аутобиографски, али с друге стране можда jе ова пjесма од првог до задњег стиха и риjечи некако моjих пар мjесеци уназад. То jе било сасвим спонтано, имали смо неку другу идеjу и текст, сjедили смо и jа сам била у агониjи и препричаваjући ту своjу причу коjа се мени у том трену дешавала сви су били у фазону па што то не би прениjели у текст. Направили су радну верзиjу и била сам одушевљена - додала jе пjевачица.

Она се осврнула и на сарадњу са Гоцом Тржан, на коjу jе веома поносна.

- Не вjеруjем у те различите енергиjе, и у то да се различитости привлаче, мислим да мора бар сензибилитет да се потрефи. Дует са Гоцом Тржан jе можда jедан од наjспонтаниjих проjеката икада jер и сама пjесма ниjе звучала тако нити jе то била идеjа за дует. Тадашња моjа продуценткиња jе предложила да претворим у дуетску пjесму и предложила jе Гоцу. Jа сам тад се преселила у Београд и моjа кариjера jе почињала, то jе jедна од сарадњи на коjу сам много поносна, Гоца jе цар и доста сугестиjа ми jе дала коjе ми служе и данас. Та пjесма jе мене буквално пласирала на неки већи ниво као извођача, драго ми jе да се и данас слуша - казала jе Риjалда.

Признала jе да би вољела да сними jош неки дует.

- Вољела бих да урадим опет неки женски дует, има ту море женских извођача коjе су ми супер, али сад имам неке друге ствари у плану. Хтjела сам да ове задње пjесме буду соло и да изгурам то сама, али што да не. Више вjеруjем у спонтане ствари него да иде сад плански jер ово jе умjетност - закључила jе РИjалда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 21:48