Sandi i Hana / -ANA CINDRIć
23/10/2023 u 17:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Sandi Cenov u pjesmi "Ma boli me za sve" ugostio talentovanu Hanu

Odlučio sam da autorsku pjesmu snimim u varijanti, tj. aranžmanu, koji prati današnju modernu muziku, otrkiva pjevač

Nedavno je Sandi Cenov oživio svoj stari hit ‘Nebo‘ u saradnji sa Severinom, a sada nam predstavlja nešto sasvim drugačije. Nova pjesma, ali i nova saradnja o kojoj će se još dugo pričati. Sandi Cenov feat. Hana ‘Ma boli me za sve‘ od danas je u radijskom etru, Youtubu i na digitalnim servisima poput Spotify, Deezer. Tidal, kao i mnogim drugim.

Osim kao izvođač, Sandi se ovoga puta pojavljuje i kao autor muzike i teksta, dok je aranžman i produkcija djelo Mihaela Bluma. Kako nam je otkrio, za Sandija je ovo iz više razloga jedna posebna priča, koju je jedva dočekao da predstavi svojoj brojnoj publici.

- ‘‘Nakon saradnje sa Severinom, s kojom sam u potpuno novom ruhu otpjevao moju staru pjesmu "Nebo" bio mi je veliki upitnik nad glavom - što dalje!? Izuzetno mi je zabavno bilo da radim sve to u potpuno novom, modernom pristupu današnjim trendovima u muzici, pa sam tako odlučio svoju autorsku pjesmu snimim u varijanti, tj. aranžmanu, koji prati današnju modernu muziku. Aranžer i producent Mihael Blum je moje zamisli sproveo u djelo i ponosan sam na to kako zvuči "Ma boli me za sve" - otkrio je.

S druge strane Hana je mlada, atraktivna, svojom pojavom, ali prije svega talentom, nikoga nije ostavila ravnodušnim, zato Sandi nije dugo razmišljao oko odabira, ko će mu se pridružiti u ovom projektu.

- Za dio, koji objašnjava žensku perspektivu priče - odabrao sam Hanu, koja je trenutno u uzlaznoj muzičkoj putanji, puna talenta i pozitivne energije. Saradnja s njom na snimanju, kako same pjesme, tako i spota, bila je tačno onakva, kakvu sam i želio. Strast, energija i duboka posvećenost muzici -  poručio je Sandi.

Ideja da upravo ona svojom pojavom i vokalom začini cijelu priču, Hanu je i više nego oduševila i odmah je prihvatila poziv.

- Sandija sam upoznala prvi put na snimanju emisije u Beogradu. Bilo mi je jako drago što smo se upoznali, jer ga slušam od malih nogu. Ovako usput, obožavam njegovu pjesmu "Malena". Kada mi se Sandi obratio za saradnju to je bez razmišljanja bilo automatski da za mene, jer cijenim Sandija i njegovu muziku, a "Ma boli me za sve" mi ne izlazi iz glave. Želim mu puno uspjeha s novom pjesmom, i da bude prva na svim radio stanicama - poručila je Hana.

image

Sandi sa svojim četvorotočkašem

-ANA CINDRIć

Jedan od zanimljivijih momenata, kada govorimo o novoj pjesmi, ali i prije svega spotu, svakako je posebna zvijezda koja se pojavljuje. Sandi Cenov, poznati je ljubitelj automobila i trka, zato je sa velikim uzbuđenjem za potrebe snimanja video spota, ugostio svoju Shelby Cobru, ljepoticu na četiri točka i jedan od najrjeđih primjeraka na saobraćajnicama, koji dolazi iz njegove privatne kolekcije.

Cijela priča pred kamerama odvijala se u režiji Luke Matkovića i Ane Cindrić, sa kojima se ekipa na setu i više nego dobro zabavila, odlične atmosfere nije nedostajalo, a finalni rezultat to sve još jednom samo i potvrđuje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 00:04