Nataleé / Foto: press, promo
01/04/2023 u 22:25 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Singlom „Rolam” Nataleé najavljuje novu eru zvuka: Jedva čekam sve evolucije

Pjesma je nastala kao plod jam sessiona sa ekipom okupljenom oko Nataleé stvaralaštva

Domaća kantautorka Nataleé objavila je novi video singl "Rolam", r'n'b/hip-hop priču o neobuzdanoj novoj ljubavi i nezaustavljivoj potrebi za njenim izražavanjem po svaku cijenu. Pjesma je nastala kao plod jam sessiona sa ekipom okupljenom oko Nataleé stvaralaštva.

Ideju za muziku potekla je od Nataleé i gitariste benda Lazara Odalovića, koji potpisuje i aranžman, produkciju pjesme i montažu spota.

Izvršnu produkciju i tripozni hip-hop zvuk potpisuje producent A.N.D.R. na čijoj je numeri "Zli Sni", sa njegovog prvog albuma, Nataleé gostovala.

– Zvuk koji sam tražila dugo, napokon sam pronašla u saradnji sa A.N.D.R., te je pjesma "Zli Sni" bila prekretnica za zvuk koji slušate danas. Za "Rolam" i sva buduća izdanja želja mi je da se aranžerski i produkcijski približim svojim muzičkim inspiracijama – H.E.R., Jorji Smit i ostalim soulful izvođačima. Jako sam zahvalna svim ljudima koji sa mnom nesebično kroje ovu stvaralačku priču i jedva čekam sve evolucije – kazala je Nataleé.

U stvaranju nove pjesme učestvovala je i Luna Škopelja, stalna članica benda Nataleé, koja je aranžirala i snimila bek vokale, upotpunjući zvuk za kojim je kantautorka tragala.

Gost na vokalu bio je i lider benda Retrospektiva i najbaršunastiji muški glas domaće scene – Aleksandar Stevanović Kića. Na adlibovima možete čuti muzičarsku saradnicu iza scene – Sonju Denda.

Spot za pjesmu "Rolam" potpisuje Marija Antić, Natalijina dugogodišnja saradnica, prijateljica i rediteljka u usponu.

Podsjećamo, Nataleé ima svoj prvi samostalni koncert u Domu omladine Beograda 12. maja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:40