Слађа Зубчевић / -Слађа Зубчевић
19/10/2021 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Слађа Зубчевић промовисала "Савршени круг" у коме се сви могу пронаћи

Упркос свему што је у такмичењу показала, нажалост финале је изостало, али то није спријечило ову симпатичну пјевачицу из Сарајева да крене пут својих снова и објави своју прву пјесму у оквиру Гранд продукције

Бивша учесница такмичења "Звијезде Гранда", Слађа Зубчевић побрала је све симпатије публике и жирија већ приликом првог појављивања.

Иако се плашила да ће је због физичког изгледа и стила облачења многи искритиковати, Слађа је својим пјевачким талентом, непосредношћу и шармом придобила и оне најтврђе, а у каснијим круговима оправдала сво повјерење и гласове које су јој дали.

Упркос свему што је у такмичењу показала, нажалост финале је изостало, али то није спријечило ову симпатичну пјевачицу из Сарајева да крене пут својих снова и објави своју прву пјесму у оквиру Гранд продукције.

"Савршени круг" назив је Слађине пјесме чији су аутори Лејла Адиловић, Менсура Бајрактаревић, Алмир Буза и Мирза Балић, а која свом ријечју гађа право у срце.

– Мени се пјесма много свидјела од првог момента кад сам је чула. Веома је емотивна и има тему у којој се апсолутно свако може пронаћи- рекла је.

Како је казала многе колеге сувећ преслушале пјесму.

– Свиђа им се пјесма и стижу ми само позитивни коментари. Морам да кажем да су ми током такмичења Снежана Ђуришић, Ана Бекута и Ђорђе Давид увијек били свети за коментаре. Тако да ако они кажу да је нешто добро, онда сам мирна– објаснила је пјевачица.

Посебну захвалност дугује, како каже, својим сарадницима, Гранд продукцији али и једном посебном човјеку који јој је на путу ка успјеху био вјетар у леђа.

- Жика Јакшић је био уз мене све ово вријеме. Био ми је максимална подршка и несебично ми се нашао за све што је требало- открила је Слађа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 03:18