Boris n / Фото: Тони Лекић
25/01/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Сребро" са ауторским печатом Бориса Новковића

Стигла емотивна љубавна балада која осваjа већ на прво слушање

Борис Новковић је годину почео новим синглом и спотом. "Сребро" jе ауторска пjесма коjа се одмах наметнула као jедан од главних адута с новог албума. Након двиjе питке поп пjесме, "Љето jе" и "Моjа дjевоjка", "Сребро" jе jедна од оних у коjоj се наjбоље оцртава Борисова ауторска вjештина и продукциjски ангажман Хрвоjа Прскала.

- Неизмjерно сам срећан да су моj отклон од некад сурове стварности око нас и безбрижност у музичком и текстуалном смислу наишли на супер приjем публике и потврду добре енергиjе циjелог албума. Како се све више упознаjемо с остатком албума тако ћу рећи да смо моjа екипа и jа, од Хрвоjа Прскала до сарадника уиздавачкоj кући Croatia Records, намjерно оставили неке адуте за касниjе. Вjеруjем да jе пjесма "Сребро" управо jедан од таквих коjи су коначно дочекали свјетло дана спремни да доплове до ваших плејера- обjаснио jе Новковић.

Емотивна љубавна балада осваjа већ на прво слушање. Снагу пjесме додатно поjачава филмска прича у режиjи Тониjа Лекића, Борисовог приjатеља. Љубавни пар глуме Теа Шимић и Jан Широла, а у новом споту Борис jе поново угостио мултинструменталисткињу и пjевачицу Лану Шкргатић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 04:13