Damir Kedžo Sreća to je kada te imam / -CROACIA RECORDS
03/10/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)"Sreća to je kad te imam" poručuje Damir Kedžo

Pjevač je ponovo udružio snage sa Antom Pecotićem

Talentovani dvojac poznat po svojoj snažnoj muzičkoj hemiji, Damir Kedžo i Ante Pecotić, ponovno udružuju snage i predstavljaju najnoviji singl "Sreća to je kada te imam".

Ovaj povratak obilježava ponovnu saradnju s Damirovim omiljenim autorom i hitmejkerom i najavljuje dolazak novog talasa muzičkih hitova već provjerenog autorskog tima kojeg čine Ante Pecotić (muzka i tekst) i Bojan Šalamon Shalla (aranžman, produkcija, mix i mastering).

"Sreća to je kada te imam" predstavlja novu kreativnu sinergiju s Pecotićem koja je u Damirovoj dvadesetogodišnjoj karijeri već rezultirala nekim od najupečatljivijih muzičkih trenutaka, od eurosong hita "Divlji vjetre" do hitova poput "Sve u meni se budi", "Poljubi me sad", "Vidi se izdaleka" i "Srce mi umire za njom".

- Vratio mi se Ante! Sada se zatvaramo u studio i ne izlazimo dok ne snimimo sve što je napisao u zadnjih par godina - izjavio je Damir Kedžo.

Ponosan je na ovu povratničku pjesmu.

- Jako vjerujem u ovu pjesmu, emotivno mi se utisnula u srce i ušla u moj svijet baš kao i svaka Antina pjesma do sada. Imamo sjajnu energiju stvaranja i jedva vam čekam pokazati što smo sve pripremili u narednim mjesecima - kaže pjevač.

image

Damir Kedžo

-CROACIA RECORDS

No, tu nije kraj iznenađenjima. Projekt takođe uključuje vizuelnu komponentu koja će oplemeniti priču. Video spot kao plod već uhodane saradnje s produkcijskom kućom Lumiere Production prenosi emotivnu ljubavnu priču između uglađenog muškarca iz visokog društva i mistične, egzotične žene očaravajućeg pogleda i prirodne ljepote.

Priča o ljubavi i avanturi ispričana je kroz estetski upečatljive scene koje istražuju različite aspekte ljubavi i slobode. Stvara se čarobna atmosfera ljubavi i inspiracije, prikazujući neizbježni sudar dvaju svjetova – mediteranskog "old money" stila i divlje, nesputane prirode i očaravajuće ljepote.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:59