Grupa Kuba / Foto: Igor Bajčeta
06/12/2023 u 13:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Stigao debi album “Samo ljubav”:"Priviđenje" grupe Kuba na Jutjubu

Ovo je drugi singl koji Kovačevići promovišu sa albuma prvijenca

Pjesma i lirik spot "Priviđenje" grupe Kuba drugi je singl koji Kovačevići promovišu sa albuma prvijenca. Autor muzike je Slobodan M. Kovačević, tekst potpisuje Šoškić-Naglova K, dok je za aranžman i ovoga puta bio zadužen Marko Kovačević. Kad Mia zapjeva sva tri muška glasa u studiju nadvisi i u sred bonace podigne talase, tada se uz snažan rege ritam zatalasaju emocije, zanjišu kukovi i nastane još jedan muzički hit.

 

Pjesma je jedna od 11 koje se nalaze na debi albumu “Samo ljubav” grupe Kuba koju pored Marka i Mie čini i Nikola Kovačević. Prvijenac je napokon ugledao svjetlo dana i može se čuti na svim muzičkim platformama.
- Album nosi posebnu vrijednost jer je inspirisan i produciran od strane osobe koja je naš heroj, našeg oca Slobodan M. Kovačevića. Zbog njega smo zavoljeli muziku, a svojim neumornim radom i kreativnošću utkao je srce i dušu u ovaj projekt čiji je ključni dio – rekao je Marko.

Muzika je njihov način na koji dijele s publikom ono što su stvorili kao porodica i što ih duboko povezuje, a to je ljubav. Uz mentorstvo i produkciju slavnog oca Slobodana Kovačevića, stigli su do 11 muzičkih bisera različitih žanrovskih prizvuka, koji će tek pronaći svoju publiku.

“Zaveži me” je bio prvi singl s albuma koji su odlučili da predstave, a govori o snazi zajedništva i ljubavi te se prisjeća početaka i lijepih zajedničkih prošlih vremena.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 05:33