Tamara donosi Tornado / -BANER
26/07/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Stigao Tornado Tamare Todevske

Nova muzička priča ispunila jei pjesmu i spot brzim ritmom i lijepom energijom

Makedonska pjevačica Tamara Todevska ne gubi vrijeme i već drugi put ove godine publici je ponudila nešto novo i drugačije, a predstavila je novu pjesmu nazvanu "Tornado".

Tekst potpisuje srbijanska pjevačica i tekstopisac Ana Radonjić/Zoe Kida, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Tamara i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Lazar Cvetkoski.

Muzički spot za ovu numeru uradila je producentska kuća "Division", a tokom juna on je sniman na više lokacija širom Skoplja.

"Tornado" je Tamarin drugi singl ove godine, koji ima više boja, brži ritam i pozitivnu energiju, a sjajno se uklapa u vruće ljetne dane.

- ‘Tornado‘ je naša nova muzička priča i veoma sam srećna što smo napravili pjesmu i spot koji su ispunjeni brzim ritmom i lijepom energijom. To nam je najpotrebnije u periodu u kome živimo! Zadovoljna sam kompletnim proizvodom, pjesmom i spotom i iskreno vjerujem da će se dopasti mojoj publici, kako u Makedoniji, tako i širom zemalja u regionu - ističe Tamara.

Video savršeno prikazuje atmosferu pjesme "Tornado", a Tamara je još jednom pokazala koliko je scena voli. Njen vizuelni izraz je drugačiji, a u svakom je opet svoja i jedinstvena. U njemu učestvuje nekoliko igrača, dok je glavni koreograf Dejan Bitrovski. Cijela plesna ekipa, u Tamarinoj pratnji, podijelila je nevjerovatnu energiju i emociju.

Pjesmu i spot objavljuje ADA Varners Records, a ‘Tornado‘ je dostupan na svim digitalnim muzičkim platformama.

Todevska je u proteklom periodu imala više koncerata širom Makedonije, a svojim medijskim nastupima bila je aktivna u zemljama regiona, kao i na nekoliko predevrovizijskih manifestacija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. decembar 2023 22:26