Вујачић / -Фото: Архива
28/09/2021 u 16:55 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Тамара Вујачић у Цецином тиму

Подгоричанка се пласирала у други круг музичког такмичења Звезде Гранда

Представница Црне Горе на Еуросонгу 2019. из секстета Д мол Тамара Вујачић, почасни члан истоимене школе пјевања, пласирала се у други круг музичког такмичења Звезде Гранда.

Са гласовима свих чланова жирија осим Вики, која је закаснила да гласа, додијељена је тиму Светлане Цеце Ражнатовић.

Њена менторка јој је дала прва глас и задовољна је што ће Подгоричанка сарађивати с њом, јер је, како је казала, комплетан пакет и визуелно и гласовно.

- Први круг Звезда Гранда коначно завршен. Сада када су се слегли утисци желим свима да се захвалим на огромној подршци. Много је порука стигло и заиста ми је пуно срце Хвала свима. Још једном велико хвала школи пјевања Д мол и Данијелу Алибабићу и наравно најбољем Лазару Илићу за фантастичну креацију - казала је Тамара.

Младој бруцошкињи сцена није страна, али је ова Грандова још један изазов за њу.

- Такмичење Звијезде Гранда за мене jе jош jедан изазов више, ново искуство и лиjепа прилика да промовишем своjе вокалне и сценске могућности - истакла је млада звијезда.

Како је казала, с обзиром на то да је пjевала двиjе омиљене пjесаме, ниjе било потребе за великим припремама за први круг.

- У питању су биле свега двије пjевачке пробе, а што се стаjлинга тиче jедна, гдjе jе вансериjски Лазар Илић своjом креациjом допринио да на сцени изгледам бас онако како сам жељела. Дугуjем му велику захвалност - нагласила је.

Прва пjесма коjу је отпjевала jе предивна балада Мариjе Шерифовић "Истину прећути", а друга опет њој врло драга пjесма "Петак" од Дорис Драговић.

- Избор пjесме у такмичењу jе можда и наjважниjи фактор; из тог разлога се консултуjем са ментором Д мол школе пjевања коjу похађам, Даниjелом Алибабићем. Оно што мени наjвише лежи су поп пjесме, али не искључуjем могућност да се публици представим и са неким другим жанром - открила је Вујачић.

Након првог круга Тамара је додијељена Цецином тиму, што је посебно радује.

- Што се тиче ментора, била сам спремна да сарађуjем са било ким од њих, jер су са разлогом на своjоj позициjи. Оно што jе интересантно, данима приjе снимања емисиjе сам размишљала кога бих могла изабрати кад бих била у тоj могућности, и искрена да будем, учинили су ми услугу и препустили ту одлуку Саши Поповићу. Чињеница да jе мени припала Светлана Цеца Ражнатовић ме посебно радуjе. Од свег срца се радуjем тоj будућоj сарадњи. Са нестрпљењем и узбуђењем ишчекуjем наше прве пробе. Чак сам и на сцени Звезда Гранда осjетила неку посебну енергиjу између Светлане и мене - рекла је Тамара.

У бекстејџу су уз Тамару били мушки чланови породице отац и два брата.

- Моjа наjвећа подршка увиjек су родитељи и моjа браћа. Наравно, за њима су и рођаци и приjатељи. Очекивања за даље немам, али сигурно знам да ћу у сваком тренутку дати своj максимум, колико год моjе представљање у такмичењу буде траjало - открила је Вујачић.

Коментари на Тамарин наступ су били више него сви позитивни.

- Оно што ми jе посебно драго jе задовољство на лицима свих чланова жириjа и продукциjе. Драго ми jе што сам оставила позитиван утисак. Трема ниjе била присутна, али не могу крити да ниjе било адреналина. Имала сам велику одговорност, и жељела да оправдам очекивања многих људи коjи су мjесецима уназад чекали од мене нешто овако - закључила је Тамара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:50