Sale Tropiko govori za Dan / -DAN
23/10/2023 u 14:32 h
Andrijana Dabanović
Mićko Vujisić
Andrijana Dabanović<br/>Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Tropiko bend oduševio Zećane i njihove goste

Muzičari najavljuju novi album i druženja sa novim pjesmama u narednoj godini

Momci iz Tropiko benda su još jednom dokazali zašto su miljenici crnogorske publike. Tu gdje oni zapjevaju nastaje epicentar dobrog provoda, razigrane publike i horskog pjevanja. Brz ritam, ali i nevjerovatna energija Saleta i njegovog benda je, može se reći, poput virusa koji se vrlo brzo prenosi ispred bine. Sinoćnji nastup u Zeti u sklopu manifestacije "Dan zetskih kolača i priganica" na trgu Anovi okupio je veliki broj Zećana, ali i posjetilaca i fanova Tropiko benda.

- Hvala na pozivu bilo nam je jako lijepo. Drago nam je da smo nastupili u Zeti prvi put i to na ovoj lijepoj i tradicionalnoj manifestaciji. Koncert je bio fenomenalan, publika je bila fenomenalna, energija je uvijek prisutna i tako dok je divne publike i mi ćemo biti divni - kaže Sale Tropiko.

U pauzama između nastupa Tropiko sprema nove hitove.

- Izdajemo album u narednom periodu. Još malo pa smo gotovi. Okupirani smo video produkcijom, čekamo da se to sve lijepo završi i lijepo da se spakuje, pa da se družimo s novim pjesmama u narednoj godini - otkriva frontmen benda.

image

Tropiko bend prvi put nastupio u Zeti

-DAN

Nove pjesme i novi materijal ostaju u prepoznatljivom stilu Tropika.

- Biće Tropiko kao Tropiko. Zasad imamo sedam-osam novih kao i nekoliko singlova koje smo izdavali između. Biće super, biće strava, biće sjajno - obećava Sale.

Nedavno su izbacili duetsku pjesmu sa Editom "Baš smo uspjeli" koja broji milionske preglede na Jutjubu.  Uspjeh tog dueta bio očekivan, ali vokal Tropika ne može da izdvoji najmiliji duet dosad.

- Ne dijelim pjesme na najmilije, sve su mi drage. Nekako sve pjesme imaju svoje ruho i svoj put do publikei sve nam je super. Nemam najmiliji i ne najmiliji - zaključuje Sale.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:34