Зејна Муркић / СКРИНШОТ/ЈУТЈУБ
01/03/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Зејна Муркић пјесму "Нема те" отпjевала срцем

Пjевачица вјерује у нумеру са коjом ће се такмичити на Пјесми за Евровизију

Пjевачица Зеjна Муркић, некадашња чланица групе "Луна" учествоваће на овогодишњоj Пјесми за ЕВровизију са пjесмом "Нема те". Како је казала, одувиjек је хтjела да учествуjе на Евровизиjи, а овога пута је то била жеља њене кћерке, д аупознају чланове групе Манескин.

- Свако од нас jе прошао кроз ситуациjу да се растао са неком драгом особом и мислим да нема жене коjа ниjе подиjелила ову емоциjу коjу пjевам у пjесми. Тако да ми jе драго да су се људи пронашли и да jе осjећаjу jер сам jе отпjевала срцем. Желим да пошаљем поруку да смо сви jедни и у срећи и несрећи, да jе ок бити рањив и изниjети своjу бол, живjети у нади да ће то jедном проћи и свако има своjе разлоге - казала jе Зеjна.

Реакциjе jавности до сада су, како је открила, веома добре, те се нада успjеху на самом такмичењу.

- Jако сам задовољна како су људи прихватили пjесму, мало су изненађени што jе некако другачиjа, баjковита jе jако, али позитивни су коментари и баш смо срећни. Искрено увиjек наилазим на подршку и кад jе моjа пjесма изашла добила сам доста порука од колега са Беовизиjе коjи су од срца признали да осjећаjу ту магиjу коjу смо хтjели да створимо. Побjеда би ми представљала остварење сна и признање да сам успjела да дођем баш тамо гдjе сам зацртала и гдjе припадам - открила jе пjевачица.

Њен тим jе већ осмислио и сценски наступ коjи ће употпунити циjелу причу око пjесме.

-Замислили смо га као jедну баjку jер буквално све jе тако тужно, а опет и њежно и скроз баjковито што ћемо и приказати на сцени, тако да се надам да ће се људима допасти и да ћемо то изниjети на прави начин -додала jе она.

Има много квалитетних пjесама

- Чула сам све пjесме, има много дивних људи и пjесама, који су, приjе свега, искрени. Ушли су у то зато што заиста желе и живе таj живот пjевача, музичара, тесктописца, композитора. Jедноставно препознаjем ту искреност у људима и има много квалитетних људи и аутора - казала је Зејна.

Пjевачица jе истакла да jе веома поносна на све коjи су jоj помогли да реализуjе оваj проjекат.

-Наjпоносниjа сам на људе коjи су ми помогли да направим оваj проjекат и на себе што сам успjела да у овоj причи будем и приjатељ и човjек и да тиме окупимо само позитивне и дивне људе коjима исход не може на краjу бити лош. Мислим да не постоjе правила jер jе сваки човjек и пjесма аутентична и да нико ниjе исти те да не може да се предвиди шта jе оно што ће погодити ту фреквенциjу људи и емоциjу коjа ће владати у том тренутку када се буде бирало. Мислим да свако треба да ради из срца из своjе главе и жеља и да не треба да прати никога jер свако jе за себе аутентичан и желим да jедна таква пjесма побиjеди-закључила jе Зеjна.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 19:19