Vlado Georgiev na Kanli kuli / -BANER
04/08/2023 u 10:45 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlado Georgiev ponovo osvaja Kanli kulu

Medijski prijatelj koncerata kao i prethodnih godina je naš Radio D

Ako nečije pjesme slušamo srcem onda su to njegove. Vlado Georgiev večeras i sjutra uveče u Herceg Novom nastavlja tradiciju koncerata u, kako kaže, najlješem gradu na svijetu.

Medijski prijatelj kao i svih njegovih dosadašnjih koncerata je Radio D gdje se Vlado uključio uživo i najavio koncertnu magiju u dobrom raspoloženju.

- Kad sam u Novom ja sam top. Nastavljam tradiciju koja se prekinula glupim i nemilim događajima, politikom i kojekakvim virusima, ali na kraju dobro ipak pobjeđuje zlo, tako da večeras i sjutra sve vas čekam na Kanli kuli.

Baš uoči vašeg poziva sam saznao da je Herceg Novi na listi najboljih primorskih gradova na svijetu. Prema istraživanju kompanije za krstarenje „Fred. Olsen Cruise Lines”, Herceg Novi se našao na šestom mjestu, posle Splita i ispred Amsterdama. Upravo sam prokomentarisao da je više bio red da to neko primijeti - naglašava Georgiev.

Kao medijski prijatelji i njegovi gosti ekipa Radija D će u prvim redovima biti Vladova najglasnija podrška.

- Čekam vas večeras i nadam se da ćemo se provesti kao i dosada svaki put - vrhunski - poručio je Barba.

Koga ljubav vodi kroz život taj se u svakom Vladovom hitu pronađe, ali posebna ih je draž čuti na Kanli kuli.

- Kanli kula je najljaša pozornica na Jadranu to je opšte poznato iz vremena bivše Jugoslavije i jedna vanserijska scena gdje se desi neka spektakularna magija, ja je očekujem obje večeri - iskren je pjevač.

Kako je kazao, gost iznenađenja će biti on. Na broju su i supruga i kćerkice sa kojima Barba odmara u Novom i puni baterije za vrlo uzbudljivu jesen, kada kćerkica kreće u školu, ali i kada Vlado, kako je kazao za Radio D, ulazi u studio.

Biće emocija, biće hitova. Jedvačekanje....

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 07:54