/ - FOTO INSTAGRAM
19/02/2022 u 20:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Власник хита "црно мече": Много значи да имаш пјесму која ти је лична карта

Моја пјесма "Црно мече" стара је неких дванаест или тринаест година, послије тога сам и снимио "Волим те на квадрат" и то су биле баш слушане пјесме и некако увијек присутне, казао је Бонештај

Посљедњих неколико мјесеци, посебно од када је завладала пандемија корона вируса, друштвене мреже су у пуном јеку те су многи заборављени хитови бројних пјевача озбиљно заживјели, а томе свједочи и пјевач Дени Бонештај.

- Моја пјесма "Црно мече" стара је неких дванаест или тринаест година, послије тога сам и снимио "Волим те на квадрат" и то су биле баш слушане пјесме и некако увијек присутне. И одједном на друштвеној мрежи ТикТок кренула лудница само таква са мојом пјесмом. Захваљујући тим пјесмама ја и даље радим и мислим да не морам ништа да снимам наредних десет година сигурно- признао је пјевач, пише Express.

Немају сви пјевачи срећу да на самом старту каријере “убоду” хит и живе од старе славе, па се мора признати да се Денију итекако посрећило на чему му многе колеге могу позавидјети.

- Када је пјесма баш велики и јак хит ту је проблем да снимиш нешто друго, што ће ту нумеру да надмаши, то је заиста доста тешко. Долазим у ситуацију да ме људи стално питају што ме нема и што не снимам нешто, а ја сваких шест месеци избјацујем нову пјесму. Много значи да у овом послу имаш неку пјесму која ти је лична карта- истакао је Бонештај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:26