Влатко Лозаноски / Промо
16/04/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Влатко Лозаноски о синглу „После поноћи”: Хтjели смо да пробамо нови звук

Иако jе можда већина очекивала да ће Лозано поново обjавити пjесму сличну претходноj, он и његов тим, продуценти Лазар Цветкоски и Ена Цветкоска створио ремек дjело са свjетским звуком

Након дуго времена jедна од наjвећих македонских звиjезда - Влатко Лозаноски - Лозано, коначно jе обjавио своjу нову пjесму. После поноћи назив jе нове пjесме коjом jе Лозано обрадовао публику. Иако jе можда већина очекивала да ће Лозано поново обjавити пjесму сличну претходноj, он и његов тим, продуценти Лазар Цветкоски и Ена Цветкоска створио ремек дjело са свjетским звуком. Познати редитељ потписуjе видео Даниел Jовески с коjим Влатко сарађуjе већ неколико година.

-Нова пjесма После поноћи jе изашла приjе пар дана и коментари су за сад ок, као што треба. Трудио сам се са моjом екипом да урадимо неки нови звук и експеримент од мене. Ову пjесму промовишем након двиjе године, за сад сам задовољан, надам се да ће тако остати и у будућности. Потрудлили смо да на овоj пjесми буде нови звук нешто што публика ниjе навикла од мене, али мора да се проба нешто ново. Трудили смо се да ова пjесма буде приjе свега позитивна, нисмо жељели да моjе прво излагање након пар година и пандемиjе буде депресивно, нити нека тужна пjесма или балада. Желjели смо да буде брза, да људи могу да играjу уз њу и мислим да смо то постигли-казао jе Лозано.

Пjевач изражава захвалност за сваки коментар коjи добиjе од своjе публике.

-Мислим да jе jош рано коментарисати да ли jе пjесма добра или не, можда треба да прође jедно мjесец дана да видимо сви гдjе смо. Радуjем се и захваљуjем свима на лиjепим коментарима па и лошим, свака критика jе добродошла, то jе плус мотивациjа да се ради далjе и да видимо да ли да наставимо истим стилом-дода jе Лозано.

Иначе, ово jе само наjава онога што тек долази од Лозана и његових сарадника. Већ су припремили неколико нових пjесама, а ових дана раде на сценариjу за нови спот коjи би се ускоро требао почети снимати.

-Након ове пjесме долазе и моjе нове, а до краjа године можда и нови албум, али све у своjе вриjеме. Надам се да ћу ускоро доћи у Црну Гору, црногорски народ jе много музикалан. Био сам приjе десет година на фестивалу у Будви-закључио jе Лозано.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:52