Jovana Jeremić / - FOTO: INSTAGRAM
05/12/2022 u 22:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Voditeljka ne prestaje da šokira: Tvrdi da je ucjenjivao stariji političar

Ovo nisam nigdje pričala, u pitanju je jedan stariji političar koji nije više na vlasti. Nailazile su razne ucjene, ponude koje su ispod časti za jednu djevojku, naglasila je ona

Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je po prvi put da je bila ucjenjivana od strane jednog političara koji više nije na vlasti.

Pričajući o svojoj karijeri, Jeremićeva ističe da je preko trnja došla do zvezda.

- Neko sam ko je prošao mnogo težak put, znam da napravim razliku između poslodavca koji te maltretira i poslodavca koji te poštuje. Mislim da je Bog hteo da prođem kroz neki težak period kako bih naučila da cijenim - započela je svoju priču Jeremićeva.

- Tako sam došla do prvih ucjena, s*ksualnih ucjena. Bilo ih je od strane političara tadašnje vlasti, to nikada nigdje nisam pričala. Oni su jako dobro znali moje roditelje, dolazili su u restoran mojih roditelja. Ovo nisam nigdje pričala, u pitanju je jedan stariji političar koji nije više na vlasti. Nailazile su razne ucjene, ponude koje su ispod časti za jednu djevojku. Mnogi su mislili da ću ja zbog para sve uraditi - ispričala je Jovana Jeremić.

Naglasila je i da je rad tajna njenog uspjeha.

- Ispričaću vam sada sve iskreno, još kada sam bila na fakultetu ja sam svom ocu rekla da ću biti najpoznatija i najcjenjenija voditeljka u Srbiji. Tata nije vjerovao. Smijali su mi se tada svi, a ja sam ih demantovala. Od 14 godine sam znala da je televizija moj život. Rijetka sam od onih koji dobro zarađuju od ovog posla - rekla je Jeremićeva gostujući na "Red" TV.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:08