Vuk Mob / -INSTAGRAM
28/11/2023 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vuk Mob najavio album „Poslednji Ples"

Iskreno se nadam da ćete uzivati u albumu gdje sam pokazao sve ono najbolje i najgore što se krije u meni, poručio je Vuk Mob

Popularni reper Vuk Mob podijelio je sa fanovima lijepe vijesti. Naime, on je na svom Instagram profilu otkrio da intenzivno radi na svom albumu, koji će nositi pečat autentičnosti i kreativnosti. Kako je rekao, njegova prva pjesma sa prvog albuma izaći će danas, dok će naredne izlaziti na tri dana:

-Posle duže pauze mogu ponosno da najavim da od sjutra kreće projekat na kojem sam dugo radio. Na svaka tri dana će izlaziti po jedna pjesma sa prve polovine albuma „Poslednji Ples" na IDJVideos kanalu – napisao je on i dodao da će taj album biti jedno od najvažnijih muzičkih izdanja u njegovoj karijeri:

-Moj prvi i poslednji album gdje sam sebe dao 101%. Dugo sam odlagao ovo, jer sam bio u strahu da li će se ljudima svidjeti, kao da tek počinjem sa muzikom,a ne da sam na sceni preko decenije. Iskreno se nadam da ćete uzivati u albumu gdje sam pokazao sve ono najbolje i najgore što se krije u meni. Toliko od mene raja – poručio je Vuk Mob.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jul 2024 05:43