Светлана Ражнатовић са унуком на слици / - фото: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA
02/06/2021 u 23:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За први рођендан Жељка Ражнатовића потрошено 15.000 хиљада еура

Ражнатовићева ниjе штедјела када jе прослава у питању, па је за закуп локала и кетеринг дала око десет хиљада евра, док jе за декорациjу, аниматоре за дјецу и друге ситнице издвоjила око три хиљаде евра

Наследник Вељка Ражнатовића сјутра слави први рођендан, што jе у свакоj породици велика ствар. Управо зато су се Ражнатовићи, посебно Цеца, потрудили да за дјечака организуjу прославу коjа ће бити незаборавна.

Фолк дива не воли да прича о свом приватном животу, па кад jе питаjу за Жељка, увек скромно одговори - да jе као и свако друго дијете његовог узраста, пише Блиц.

- Jеде, спава, игра се, плаче, смије се. Беба као и свака друга. Ми иза камера живимо нормалан живот, имамо проблеме као и сви други људи. Нисмо ништа другачиjи од оних коjи нису jавне личности - рекла jе недавно Цеца Ражнатовић.

image

Светлана Цеца Ражнатовић

- Фото: Милан Илић, РАС Србија

Управо зато не жели да се прослава експонира, већ да у кругу приjатеља и породице то обележе. Како извор "Курира" близак Цеци тврди, она jе у договору са Вељком и Богданом изабрала ресторан за прославу, а савјетовала се и око декорациjе. Она ће бити дјечиjе тематике - са пуно балона и осталих ситница са мотивима цртаних ликова, а доминираће плава и бијела боjа. Ипак, морали су да сузе броj званица због тренутне епидемиолошке ситуациjе, али ће они наjблискиjи присуствовати.

То су Лидиjа и Предраг Оцокољић са дјецом, Богданине сестре, Мирко Шиjан, као и Богдан и Даниjела Родић. Они ће на прославу доћи право из Титела, са jош неколико чланова фамилиjе. Забави ће присуствовати и неколико породичних приjатеља Ражнатовића, колеге и сарадници, jавне личности са коjима се друже. Неизоставни су и поносна тетка Анастасиjа, Цецин дечко Богдан Среjовић и Богданини и Вељкови приjатељи коjи такође имаjу дјецу.

Ражнатовићева ниjе штедјела када jе прослава у питању, наводи саговорник, али с обзиром на то да jе елитни ресторан у питању, може се рећи да jе добро прошла. За закуп локала и кетеринг jе дала око десет хиљада евра, док jе за декорациjу, аниматоре за дјецу и друге ситнице издвоjила око три хиљаде евра.

Како jе у питању рођендан за наjмлађе, алкохола неће бити у већоj мјери, па jе за пјенушава вина коjима ће наздрављати дала око хиљаду евра. Торта ће бити гламурозна и велика, на неколико спратова, а саговорник каже да ће доминирати плава боjа и имаће неколико укуса. Припремљен jе и слатки сто коjи наjмлађи обожаваjу, а за посластичарске производе су платили такође око хиљаду евра, те укупно све износи око 15.000 евра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:07