Лена Ковачевић / Принтскрин
29/06/2022 u 09:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршен музички фестивал "Наше море, наше скале" у Игалу: Ревиjа хитова на Скалама

Премиjере нових синглова познатих извођача из региона обиљежиле су друго вече фестивала Скале у Игалу. И синоћ смо чули 21 нову пjесму.

Ревиjу хитова приредили су нам Тропико бенд с нумером "Вето", Валерy коjа jе отпjевала "Хероjи", "Бандита" jе нумера коjом су се представиле Huricane JR, Henny jе насуо музички "Мартини", док jе Лена Ковачевић премиjерно извела "Ти сj моj бол". Потом jе Ивона са нумером "Мерси" дониjела француски шмек у Херцег Нови. Jош jедан хитмеjкер Марко Луис овога пута у сарадњи са Гркињом из Берлина Аимилиом Варанаки промовисао jе "Бониту". Потом су услиjедили Мирко Jеремић с пjесмом "Калигула" и наша Кеjт са нумером "Олово", Хана Машић jе извела "Тируриру" док jе Магнетик бенд открио нову "Лаж". Нина Тодоровић jе поручила "Пробуди љето", а након ње на сцену jе ступила популарна Ана Станић са пjесмом "Не зна она". Млада звиjезда Тара представила се пjесмом "Модра зора", док jе на сцену након ње ступио извођач коjи jе управо на овом фестивалу и почео музичку кариjеру, наш Боjан Маровић jе представио "Четири зида". Убрзање од "200 на сат" донијела је Кали, док је наша Ђурђа отпјевала пјесму "Заљубљена". "Пусти ме", назив је пјесме којом се на Скалама представила млада Теодора, док је популарна Ангелина донијела нова "Сањања" на Јадрану.

Претпоследњи на фестивалској сцени наступили су момци из Магла бенда са нумером "Не лече се жене другим женама". Завјесу на овогодишње Скале спустила је Сара Јо са пјесмом "Зар не".

Анђела Вуjовић - Ангелина је наступила и на другој вечери, овога пута са новом нумером, а на прес конференцији која је раније одржана открила је утиске са концерта.

- Публика jе дивна, доста jе младих било. Пjевати поред мора jе увиjек наjљепше, провела сам се феноменално, мислим да су људи уживали, било jе супер - истакла jе она.

Фронтмен Тропико бенда Александар Цветковић истакао је да му jе драго што су се Скале вратиле у Херцег Нови.

-Имамо jедну супер пjесмицу, коjу ћемо представити премиjерно, зове се "Вето". Допада ми се циjела концепциjа и то што се не такмичимо, него представљамо то за што смо вриjедно радили - рекао jе Цветковић.

Фестивал jе окончан концертима триа Huriccane и Магла бенда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:00