/ - WIKIPEDIA
23/04/2022 u 14:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Због позе на фотографији на Твитеру: Нови уредник "Њујорк тајмса" постао хит на друштвеним мрежама

"NY Mag" објавио је велики интервју с Џозефом Каном како би поближе приказао особу која ће водити једне од најпопуларнијих новина у свијету

"Њујорк тајмс" има новог извршног уредника Џозефа Кана, а "NY Mag" објавио је велики интервју с њим како би поближе приказао особу која ће водити једне од најпопуларнијих новина у свијету.

Но његове изјаве у интервјуу пале су у други план, а разлог томе су фотографије које прате текст. Једна поза посебно је привукла пажњу твитераша. Наиме, на фотографији Џозеф сједи на поду и труди се изгледати опуштено. Има озбиљни израз лица, једна нога му је испружена, док је друга савијена у предјелу кољена, а испред њега, наравно, налази се издање "Њујорк тајмс".

"Не разумијем. Ово је вјероватно требао одобрити низ људи, а нико се очито није успротивио", "Имам пуно питања...", "И ја се тако `опуштам уз новине` док неудобно сједим на поду тик до свог стола и фотеље", "Зашто је тип на поду? Ово није добар почетак", "То што не носи ципеле је најјезивији дио овога".

"Занима ме што је радио прије него што је ова фотографија настала", "Дословно не разумијем намјере ове фотографије", "Мозак ме боли само док размишљам о фотографијама које су одбијене, а ова је прихваћена", "Неко је стварно мислио да је ово добра идеја?", "Нацртај ме као једну од твојих Францускиња", само су неки од коментара.

Кан ће у јуну почети службено обављати функцију извршног уредника. За "Њујорк тајмс" почео је писати још 1998. године, а скупа с Џимом Јардлијем 2006. добио је Пулицерову награду за међународно извјештавање за приче о владавини права у Кини.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:04