Здравко Чолић  / - аутор
29/05/2021 u 15:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Здравко Чолић ускоро пуни 70 година

Моjе главно оружjе jе енергиjа коjу покушавам да пренесем гласом и неким личним изразом, казао је Чолић

Пјевач Здравко Чолић за два дана, вјеровали или не, пуни 70 година. Он jе у интервjуу говорио и о женама коjе чине наjвећи дио његове публике, али и супрузи Александри са коjом jе 20 година у браку.

– Моjе главно оружjе jе енергиjа коjу покушавам да пренесем гласом и неким личним изразом. То jе наjважниjе, а лијепих и згодних мушкараца са мишићима има колико хоћете – рекао jе Здравко Чолић, а онда проговорио и о свом вјенчању са супругом Александром.

– Нас двоjе смо се вјенчали потпуно спонтано на Први маj. Сви су мислили да jе скривена камера jер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези па jе то било џа или бу. Да би веза или брак траjали, мораjу да постоjе поштовање и приjатељство – рекао jе Чолић за "Сторy".

Пјевач веома ријетко у jавности говори о своjоj љепшоj половини, али jедном приликом испричао jе и како га jе она освоjила.

– Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да jе то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарскоj. Александра jе студирала у Београду па смо наставили да се виђамо, а с временом смо почели везу. Освоjила ме jе своjом jедноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мисли о мени, брине моjе бриге – рекао jе Здравко Чолић своjевремено.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 04:19