Здравко Чолић / - ФБ
24/08/2021 u 12:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Здравко Чолић уживао у Црној Гори: Дошао сам да одмарам и једем рибу

Чола признаје да му не смета што му је ћерка на кратко “украла” славу, те открива да и она чак има своје обожаваоце, али да обје наследнице обожавају његове пјесме

Велика легенда наше музичке сцене, Здравко Чолић, ужива велику популарност публике. На недавно одржаном концерту на црногорском приморју присуствовале су и његове наследнице, које су пјевале углас његове пјесме, а он је усред концерта пришао и пољубио их, јавља  Magazin Nina.

Чола признаје да му не смета што му је ћерка на кратко “украла” славу, те открива да и она чак има своје обожаваоце, али да обје наследнице обожавају његове пјесме.

"Уна је сада популарнија од мене. Има своје обожаваоце… Шала на страну, све је то добро, нека је. Али мене је друга ћерка Лара заправо одушевила како зна моје пјесме. Обје су биле у публици и дивно је што знају моје пјесме. Уживале су и то баш. Видио сам их са бине. Сваку пјесму су пјевале са мном и то ме чини радосним”.

Здравко већ дуги низ година живи у складном браку са супругом Александром, која му је велики ослонац и подршка у животу. Како каже, жена и његове ћерке имају апсолутно разумијевања за то што често није са њима кући због наступа.

"Ништа ми не замјерају. Шта мени да замјерају? Волимо се… Знају они и навикли су да сам у музици доста посвећен. Иако волим моју породицу више, опет је музика та која ми чини задовољство. Нема љепшег од звука инструмента који понесе ритам”, каже Чола за портал “МагазинНина”.

Чолић већ неколико дана борави у Црној Гори, гдје како каже има велики број пријатеља. Дошао је да се одмори, али и забави своју вјерну публику.

-Овдје имам пуно пријатеља. Дошао сам три дана пред концерт да се одморим са пријатељима и поједемо добру рибу. Диван је осјећај да послије ове короне можемо поново да се забављамо… Што би се рекло “пјесма нас је одржала- каже он и додаје да током пандемије није мировао:

-Смишљао сам нове пјесме и искрено мислим да ћу и крајем године нешто објавити. Видјећемо… Нашао сам неки нови ђир. Екипа нам се промијенила. Неке смо нажалост изгубили у вријеме пандемије, као што је мој драги пријатељ Александар Бањац. Нјему сам чак и посветио ноћас пјесму “Тебе чувам за крај-рекао је Чолић који је наступио у једној будванској дискотеци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 12:24