/ Дубиоза колектив
16/05/2021 u 13:47 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Зеко и поточић" против мини-хидроелектрана

Дубиоза колектив објавио своју верзију дјечје пјесме

"Дубиоза колектив ", босанскохерцеговачка група коjа jе одавно прешла границе региона и постала хит у свиjету, обjавила jе нови снимак на официjелном Jутjуб каналу. Момци из "Дубиозе ", на челу с Браном Jакубовићем, познати су по свом jасном, гласном и отвореном ставу коjа се тичу разних друштвених питања и често се баве актуелним проблематикама. Али не кроз интервjуе или статусе на друштвеним мрежама, већ кроз музику. Они су обjавили своjу верзиjу jедне од омиљених дjечиjих пjесмица "Зеко и поточић " коjа jе посвећена изградњи мини хидроелектрана, тачниjе противљењу томе.

- СТОП изградњи мини-хидроелектрана на нашим риjекама - стоjи у опису видеа.

Слоба Радановић наjавио први албум

Пjевач Слоба Радановић тренутно ужива у Египту са своjом вjереницом Jеленом Ђуричанин, а поjедине тренутке са одмора диjели са пратиоцима на Инстаграму. Слоба jе обjавио неколико фотки, коjе су настале у близини плаже, ипоручио фановима да им jе спремио нове пjесме.

- Jош коjи дан одмора и настављамо вриjедно да радимо на мом првом албуму коjи ускоро излази - написао jе пjевач.

Подсjетимо, осим што спрема нови албум, пjевач се похвалио да jе добио улогу у филму у ком ће играти ММА борца за шта jе рекао да мора да се припреми физички и ментално.

image
Слоба Радановић
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 17:04