Bebek i Redžić u Sarajevu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
27/11/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Željko Bebek i Zoran Redžić pokrenuli glasine o povratku u Bijelo dugme

Dvije duše dugmeta

Legendarni Željko Bebek se tokom boravka u Sarajevu sastao sa bas-gitaristom Zoranom Redžićem.

- Dvije duše dugmeta - potpisao je Bebek i time zaintrigirao obožavaoc grupe.

Zajedničku fotografiju je podijelio na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju imaju li u planu ponovno okupljanje Bijelog dugmeta. Osim što je vodio računa o ukupnom zvuku grupe Redžić se brinuo o instrumentima i razglasu Bijelog dugmeta.

Bebek se nedavno u Zagrebu sastao s Adisom Gojakom, menadžerom Bijelog dugmeta, što je dodatni povod za glasine o mogućoj saradnji. Gojak je ranije izjavio da sa sigurnošću može reći da su obje strane zainteresovane za ponovnu saradnju.

- Što sam stariji, osjećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lijepih stvari da bih pamtio svađe - naveo je Bebek ranije.

Goran Bregović će za doček Nove godine s Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom nastupiti u Herceg Novom. Drugog decembra će njih trojica pjevati u Verti Music Hallu u Berlinu, a kad će im se pridružiti Bebek, ostaje da vidimo?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:08